“Uveren sam da Nebojša Stefanović nije znao za prisluškivanje…”

1
Foto: Nedeljnik

(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je uveren da za njegovo prisluškivanje tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović nije znao.

Vučić je za televiziju Hepi rekao da se vodi istraga o tom prisluškivanju i naveo da slučaj Jovanjica nema veze sa tim, jer su ti razgovori prisluškivani ranije.

Rekao je da su prisluškivani njegovi razgovori sa četiri osobe, ali nije želeo da kaže o kojim je osobama reč “da ih ne bi doveo u nezgodnu situaciju”.

On je naveo da smatra da je bio prisluškivan od pojedinaca iz Ministarstva unutrašnjih poslova kako bi “imali nešto protiv njega”, ali je dodao da “nemaju ništa”.

Vučić je rekao da ima i informacije o prisluškivanju njegovog oca.

“Ja o prisluškivanju neću više govoriti, neka se nadležni organi time bave”, rekao je Vučić.

Govoreći o slučaju Jovanjica, Vučić je rekao da je ta afera “izmišljena” i da je spreman da ode i na poligraf, kako bi odgovarao na sva pitanja o tome jer nema šta da krije.

Upitan da li je “Jovanjica” osveta Stefanovića za “Krušik”, Vučić je naveo da nema potrebe da iko njega da brani od Stefanovića, niti Stefanovića od njega.

1 KOMENTAR

  1. У ситуацији када би се у организованим државама власт распарала на фронцле док се не би пронашао одговоран за прислушкивање, ни мање ни више, председника републике, када би се мерено у минутима “летело” са посла, овде “игрокази” председника републике забављају народ. Какво би тек било психичко стање било ког министра унутрашњих послова од интегритета, после изјаве; “Уверен сам да није знао за прислушкивање “! Па ко је требао да зна ? Министар просвете ? Да ли можда и начелник БИА није знао ? Али у Србији, то је изјава која треба да “заштити” министра, не зна се од чега, јер тога у овом друштву још увек нема, и учини га самозадовољним и полетним за наставак одлучног служења отаџбини, овај пут на месту министра одбране. Авај, и нашао му је “слабу тачку” ! У ствари, и онда је препродавао оружје, па можда и због тога није обратио пажњу на прислушкивање председника, јер је био преокупиран радом за добро Србије ? Сада јавност има довољан број чињеница….: Председник зна да су га прислушкивали, са тиме излази у јавност, и то уназад годину и по дана, он те снимке има и не жели никоме да их да ! Такође не жели да више прича о прислушкивању, већ да се тиме убудуће баве само надлежни органи (а он ће недавањем доказа да опструише истрагу у коме треба да се нађу лица која су га прислушкивала !). Уверен је да је у томе учествовао страни фактор, а да министар унутрашњих послова о томе појма нема, као и да су то сигурно лица из полиције ! … да закључи о каквом се дилетантизму у врху власти ради, а у сврху некаквих личних освета. Психијатри и даље мудро ћуте, а врло смо близу тога да се из истог разлога држава и институције поново баце под ноге овог болесног лика.

Comments are closed.