Posle napornog vežbanja, uz omiljeni film sa voljenom osobom ili na pauzi između predavanja – sendvič je pravi izbor za svaku priliku. Mnogi ugostiteljski objekti imaju ovaj obrok u ponudi, a svaki gastronom svoja pravila i omiljenu kombinaciju. Najpopularnije brzo jelo na svetu, čija je istorija duga neverovatnih 300 godina i u čiju čast se širom sveta organizuju različita takmičenja, pa smo i mi u potrazi za najboljim.

Legenda kaže da svaki sendvič ima svoju jedinstvenu priliku za konzumaciju, a na tebi je da nam pokažeš svoju kombinaciju i poseban trenutak. Ukoliko si fan ovog izvrsnog obroka, kompanija Dijamant te poziva da do 23. novembra testiraš svoje kulinarsko umeće i pokažeš nam kada najviše uživaš u sendviču – da li subotom popodne sa prijateljima, ili uz jutarnju kafu, ili tokom užine… U kifli ili tostu, sa šunkom ili sirom, iznenadi nas mešavinom ukusa, slikaj svoje gastronomsko remek delo i momenat koji ide uz njega i možda baš tvoja kreativnost osvoji glavnu nagradu.

Imamo samo jedno pravilo, neka tvoja kombinacija sadrži legendarni kremasti sastojak uz koji svaki sendvič dobija neodoljiv ukus – Dijamant majonez.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem stranice www.sendviczalegendu.rs a 20 učesnika sa najvećim brojem like-ova dobijaju na poklon vredne Dijamant pakete i dukseve „Legenda“, dok šest najkreativnijih osvajaju Gigatron vaučere za kupovinu u iznosu od 300 evra.

Upiši se i ti u istoriju, pokaži da je tvoj sendvič najbolji i nemoj da zaboraviš namaz koji svakom jelu daje poseban i nezaboravan ukus – jer je ova legenda istinita i uvek je vreme za sendvič!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.