Uštedite do 40% hraneći se zdravije

  0

  U susret Svetskom danu zdrave hrane, koji se obeležava 16. oktobra, Super Vero je pripremio specijalnu ponudu za sve one koji biraju da se hrane zdravije. Zdrava ishrana apsolutni je prioritet ukoliko težimo dobrom opštem zdravstvenom stanju i snažnom imunitetu, što je u sezoni koja je pred nama ujedno i najvažnije.

  Izborom proizvoda predstavljenih u lifletu „Dani zdravlja“ do 21. oktobra, u mogućnosti ste da uštedite i do 40%, u odnosu na redovne cene. Ukoliko je vaša kupovina ovih proizvoda veća od 500 dinara, ostvarujete i popust na određene usluge poliklinike AS Medicus, u visini do 40%.

  Svesni da veliki broj sugrađana nerado i neredovno odlazi na sistematske preglede, Super Vero i AS Medicus su pokrenuli i akciju besplatnog merenja nivoa šećera u krvi i krvog pritiska. Tako, svakoga dana od 13 do 16h, ova važna merenja možete obaviti na sledećim lokacijama:

  Od 13. do 18. oktobra – Super Vero, Bulevar Milutina Milankovića 86a, Novi Beograd

  Od 18. do 22. oktobra – Super Vero, Nikodima Milaša, TC Zira

  Saradnja Super Vera i poliklinike AS Medicus ima za cilj da skrene pažnju na važnost vođenja računa o sebi. Preventiva je pola zdravlja, a nju čine i adekvatna ishrana i zdravstveni pregledi, koji bi doprineli pravovremenoj reakciji onda kada je neophodno.