Uspešni preduzetnici i influenseri savetovali mlade

  0

  Neprekidno sticanje novih veština na popularnim digitalnim platformama, unapređivanje znanja, ulaganje i rad na sebi uz stalno praćenje trendova i dešavanja na tržištu rada, danas su neophodni preduslovi za uspešnu karijeru u takozvanoj novoj realnosti, zaključeno je na prvoj online regionalnoj konferenciji u okviru programa „Coca-Cola podrška mladima“, koja je izazvala ogromno interesovanje i na koju se prijavilo više od 2000 učesnika.

  Inspirativni govornici iz kompanije Coca-Cola HBC Srbija, poznati preduzetnici i influenseri – Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna, Lea Davogić, di-džej, model i pijanistkinja, poznatija kao Blairlea, Nikola Radojčić, osnivač brenda Dechkotzar, Andrijana Vešović, poznatija kao Zombijana Bones, i Vladimir Vulić, konsultant u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija i suosnivač Digitalizuj.me, tokom vebinara mladima su predstavili svoj razvojni put, ali i dali savete ili praktična znanja kako da budu svoji, veruju u uspeh i ono što rade.

  Nina Elezović, direktorka sektora za odnose sa javnošću i komunikacije kompanije Coca-Cola HBC Srbija, istakla je da nas je nova realnost, koju nismo mogli predvideti niti se za nju pripremiti, podsetila koliki je značaj neprekidnog učenja i usavršavanja za sve nas, a posebno za one koji traže posao. „Više nego ikada pre želimo da osnažimo i podržimo mlade, pružimo im mogućnost za sticanje novih znanja, povezivanje sa mladima iz regiona, kao i da ponudimo mentorske sesije sa menadžerima iz naše kompanije koji im mogu pomoći da se bolje pripreme za traženje zaposlenja i uspešno grade svoju karijeru od samog početka”, istakla je Nina Elezović.

  Platforma „Coca-Cola podrška mladima“ mesto je gde mladi kroz edukativne vebinare, inspirativne predavače a potom i mentorstva menadžera kompanije Coca-Cola HBC, mogu da se upoznaju sa primerima dobre prakse, dobiju smernice i praktična znanja, kako bi započeli sopstveni biznis ili gradili karijeru na tržištu rada. Pored učenja na platformi, mladi će imati mogućnost učestvovanja u sesijama sa mentorima, tj. menadžerima iz kompanije.

  Više informacija o različitim modulima i aktivnostima kroz koje Coca-Cola HBC Srbija pruža podršku mladima možete pogledati na coca-colapodrskamladima.com