Uređeno dvorište Instituta za majku i dete u Beogradu

    0

    U sklopu obeležavanja Svetskog dana zaštite životne sredine volonterskom akcijom zaposlenih u kompaniji Imlek uređeno je i rekonstruisano dvorište Instituta za majku i dete

    Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, zaposleni u kompaniji Imlek organizovali su volontersku akciju, u okviru koje su  uredili i oplemenili dvorište Instituta za majku i dete. U skladu sa društveno odgovornom ulogom koju kompanija neguje, Imlekovi zaposleni su doprineli ulepšavanju dvorišta postavljanjem novih klupica za sedenje, sadnjom dekorativnog cveća, oplemenjivanjem, čišćenjem i postavkom kanti za otpad. Cilj ove akcije je očuvanje životne sredine i obezbeđivanje prijatnijeg boravka roditeljima i deci koji posećuju ovaj institut.

    „Zadovoljstvo nam je što se veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji odazvao akciji uređenja dvorišta  Instituta za majku i dete, i što smo na taj načih omogućili roditeljima i deci koji provode vreme u toj ustanovi da borave u prijatnijem ambijentu. Kompanija Imlek veliku pažnju poklanja kako socijalnim tako i ekološkim pitanjima, kao važnom segmentu društvene odgovornosti, čime dodatno skreće pažnju javnosti na značaj i potrebu očuvanja zdrave životne okoline“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.