Ujedinjena Srbija predala listu za beogradske izbore: “Uskoro predstavljam ekipu mojih saradnika”

0
Foto Igor Pavicevic

Opoziciona koalicija Ujedinjena Srbija, čiji je kandidat za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković, predala je izbornu listu za beogradske izbore.

Aktivisti koalicije predali su potpise podrške u 13 kutija koje su zajedno činile parolu: „Beograd te zove“.

„U ponedeljak ćemo predstaviti čitavu ekipu mojih saradnika“, rekao je Janković i dodao da je uveren u pobedu, prenosi N1.

Kako je ranije objavio portal Nova.rs, Vladeta Janković je prvi na izbornoj listi kandidata ove koalicije za odbornike u Beogradu.

Drugo mesto zauzeo je profesor FON-a Vladimir Obradović, a zatim slede Vesna Petković, koja je po struci diplomirani ekonomista, Mila Popović, predsednica beogradskog odbora SSP, po struci diplomirani istoričar.

Predsednik Stranke slobode i pravde i bivši gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, biće 60. na listi kandidata za odbornike u prestonici, pisao je prethodno portal Nova.rs.

Koaliciju Ujedinjena opozicija čine Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije “Sloga”, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija i Vlaška stranka.