Ugnezdite se i uživajte u ovoj nedelji punoj filmova

0

Ova nedelja nam donosi novi mesec, nove tople dane, ali u skladu sa tim i „pakleno dobre“ filmove, koji će vas oduševiti. Kao i uvek, nakon napornog dana se zavalite u svoj omiljeni kauč i ispratite naše predloge.

Ukoliko volite komedije, film „Ljubavno gnezdo“ će vam sigurno prijati. Aleks Rouz i Nensi Kendriks su mlad bračni par, koji veruje da su konačno pronašli savršen dom u kom će zasnovati porodicu. Postoji samo jedan problem: starica koja živi iznad njih ne planira da se iseli. Aleks i Nensi očajnički pokušavaju da je ubede da ode, ali njoj ne pada napamet. Njihova kuća iz snova uskoro će se pretvoriti u pravi košmar. Film možete gledati u petak na kanalu FilmBox Stars, a počeće sa emitovanjem u 19:30h. U glavnim ulogama su Ben Stiller, Drew Barrymore i Michelle Krusiec.

Subota je uvek rezervisana za akciju, pa vam zato predlažemo da na kanalu FilmBox Extra pogledate film „Transformersi“, u kom glavne uloge tumače Shia LaBeouf, Megan Fox i Josh Duhamel. Film govori o večnoj borbi između dve rase Sajbertrona, junačkih Autobotova i zlih Deseptikona, koja se seli na Zemlju, a vodi se oko velike moći u rukama jednog tinejdžera. Prepustite se ovoj avanturi u 21h.

Nedeljno veče provedite sa uključenim FilmBox Premium kanalom, koji će u 21h emitovati film „Džungla“. Glavne uloge tumače Daniel Radcliffe, Yasmin Kassim i Luis Jose Lopez. U poteri za samospoznajom i autentičnim iskustvom, izraelski stoper, Jozi Ginsberg, upoznaje austrijskog geologa u La Pazu, Bolivija. Opčinjen njegovim pričama o izgubljenim plemenima, velikim avanturama i skrivenom zlatu, 1981. godine odlučuje da krene za njim. U pratnji prijatelja, Kevina i Markusa, on otpočinje avanturu u smaragdnoj i neprohodnoj, amazonskoj kišnoj šumi. Ali kad se u ogromnoj i negostoljubivoj džungli odvoje od iskusnog tima predvodnika, Jozi shvata da je zarobljen u košmaru prepunom neumornih i opasnih neprijatelja. Kako pobeći iz ovog zelenog lavirinta?