UEFA otvorila postupak protiv Zvezde zbog vređanja Ibrahimovića: “Istraga u vezi sa incidentima koji su se dogodili tokom meča…”

0
Foto: Profimedia

Na utakmici Crvene zvezde i Milana u šesnaestini finala Lige Evrope (2:2) nije bilo dozvoljeno prisustvo navijača, ali je disciplinska komisija Evropske kuće fudbala otvorila postpuk protiv crveno-belih “zbog incidenata koji su se dogodili tokom meča”, prenosi Asošijeted pres.

UEFA se oglasila sledećim saopštenjem, bez ulaženja u detalje.

“U skladu sa članom 31 (4) disciplinskih propisa UEFA, danas je imenovan inspektor za etiku i disciplinu koji će sprovoditi disciplinsku istragu u vezi sa incidentima koji su se dogodili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana (2:2), odigrane 18. februara 2021. u Srbiji”, stoji u saopštenju Evropske kuće fudbala uz napomenu da će dalje informacije o ovom pitanju biti dostupne s vremenom.

Pretpostavlja se da UEFA istražuje vređanje Zlatana Ibrahimovića, kome je neki pojedinac izrekao niz uvreda tokom meča, prenosi

Na ovom meču nije bilo dozvoljeno prisustvo publike, pa je u pitanju osoba kojoj su crveno-beli dozvolili da uđe na stadion (novinar, sponzor, član kluba…).