(Beta) – Lista opozicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“, koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani – LSV, pozvala je danas Novosađane da 2. juna izađu na izbore u što većem broju i glasaju za to da, kako su naveli, o Novom Sadu posle 12 godina počnu da odlučuju Novosađani, a ne „predsednikov brat iz Beograda“ i njegova svita.

„Već 12 godina Novim Sadom ne upravljaju Novosađani, čak ni oni iz SNS, nego upravlja predsednikov brat sa svojim pomoćnicima iz kriminalnog miljea. To Novosađani znaju i više neće da trpe. Pozivam sve koji žele to da menjaju i one koji pripadaju vladajućoj stranci, da svi ujedinimo energiju i izborimo se za promene. Novi Sad zaista prolazi kroz jedan dramatičan period, ali taj dramatičan period možemo da prebrodimo ako smo složni i odlučni da želimo promene“, rekao je Borislav Novaković, jedan od nosilaca liste novosadske opozicije.

Dodao je da opozicija u Novom Sadu može da pobedi ukoliko se okupi, ukoliko svi budu zajedno.

„Nećemo da dozvolimo da javne poslove u Novom Sadu vode kriminalci, nećemo da o ključnim stvarima kako se upravlja jednom političkom zajednicom odlučuju nevidljivi centri moći, nego da suvereni budu jedino građani Novog Sada, da se oni pitaju“, zaključio je Novaković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.