Udahni snagu Kablara, prijavi se za Wild West trku

0

Ostalo je još samo nekoliko dana do isteka regularnih cena učešća za trku sa preprekama “Wild West OCR” koja se prvi put organizuje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 4. septembra. Ova trka sa 35 profesionalno izrađenih i prirodnih prepreka, kao i pažljivo osmišljenim stazama preko Ovčara i Kablara drži adrenalin do samog cilja.

Do petka, 13. avgusta, dostupne su uplate učešća po regularnoj ceni od 2800 RSD, a nakon toga cena raste na 3200 RSD. Prijave i sve informacije u vezi sa samom trkom i uplatom dostupne su na zvaničnom sajtu i Instagram nalogu trke.

„Trudimo se da stvorimo nešto sasvim novo u okolini Čačka, ali i u celoj Srbiji. Trke sa preprekama su postale sve popularnije kod nas, ali Wild West OCR odlikuje autentičnost terena preko dve planine, pored bisera Ovčara – Banjskog potoka, sa prelaskom reke Morave, kao i profesionalne konstrukcije koje od ove trke stvaraju ludu i nezaboravnu avanturu“, ističu predstavnici Wild West tima.

Trke sa preprekama su za osobe željne adrenalina i ekstremnih predela u prirodi, ali i rekreativce. Wild West tim nudi trku preko dve planine i reke, dužine 12km ili 20km sa 20 i 35 profesionalnih i prirodnih prepreka, za sve rekreativce i osobe željne zabave u gustim šumama Ovčara i stenovitim padinama Kablara.

„Kao mlada inicijativa, sačinjena od iskusnih poznavalaca Ovčarsko-kablarske klisure prepoznati smo od strane lokalnih kompanija i institucija. Za sada smo ostvarili partnerstvo sa lokalnom kompanijom – Stage pro koja će nam pružiti tehničku podršku prilikom izrade bezbednih i profesionalnih veštačkih prepreka, IT kompanijom Quantox kao sponzorom trke, sa Gradom Čačkom koji je prepoznao potencijal manifestacije i finansijski je podržao, kao i Turističkom organizacijom Čačka, Sportskim centrom Mladost, kompanijama Sport vision, Red Bull, brendom Braća Burazeri. Trku će obezbeđivati članovi Gorske službe spasavanja i Hitne pomoći“, dodaju iz Wild West tima.

Na Instagram nalogu trke imate priliku da pogledate neke od prepreka, takmičarski paket kao i ostale detalje trke.