Još samo šest dana ostalo je do kraja konkursa za mlade heroje Srbije. U želji da podstaknu mlade ljude da ostanu u Srbiji i doprinesu njenom napretku, kompanija NIS u saradnju sa EXIT fondacijom i ove godine raspisala je konkurs “Youth heroes” koji traje do 20. avgusta, 2019 godine.

Pravo učešća imaju svi mladi, uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija.
Svi zainteresovani kandidati mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

„Youth heroes“ priznanje dodeljuje se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost. Pobednici konkursa dobiće ulaznice za festivale EXIT, Sea Star i Sea Dance, poklon paket od izdavačke kuće „Vulkan“, a prvo plasirane u svakoj kategoriji očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara.

Nosioci titule „“Youth heroes” biće proglašeni na jesen 2019 godine. Pored kompanije NIS, partneri u projektu “Youth heroes” su Radio Televizija Srbije i kompanija Ringier Axel Springier. Tokom višegodišnje kampanje “Youth heroes” do sad je dodeljeno čak 52 priznanja mladim ljudima u Srbiji, koji se ističu svojom izuzetnošću i čine naše društvo boljim. Među njima je 49 dobitnika priznanja u oblasti obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti, dok su dva mlada heroja i jedna institucija dobitnici specijalnog “Youth heroes” priznanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.