U Splitu pretukli mladi par iz Srbije: “Videle su mu se modrice, ali odbio je lekarsku pomoć…”

1

Splitska policija je objavila da je sinoć pola sata iza ponoći napadnut mladi par iz Srbije, prenosi portal Index.hr.

Policija je, kako se navodi, dobila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području plaže Ovčice. Nekoliko nepoznatih osoba fizički je napalo dvoje državljana Srbije, 25-godišnjeg muškarca i 26-godišnju ženu, saopštila je policija.

Policija je izašla na lice mesta gdje su pronašli žrtve napada. 

Prema pisanju Index.hr, devojka nije imala vidljive povrede, a mladić je odbio lekarsku pomoć. Policajci su na njemu videli masnice i ogrebotine, nali on im se zahvalio i rekao da mu lekarska pomoć nije potrebna. 

Hrvatski mediji pišu da je na istoj plaži, dan ranije, 40 minuta iza ponoći došlo do zuče 23-godišnjeg Francuza i njegovog vršnjaka koji je hrvatski državljanin. Francuz je Hrvata, kako navodi Slobodna Dalmacija, udario bocom u glavu. Policija navodi kako je utvrđeno da su obojica zadobila tek lakše telesne povrede. I za taj slučaj je pokrenuta kriminalistička istraga.

U Splitu se dogodio još jedan napad, a stradali su Rus i Ukrajinac. Kako piše Slobodna, huligani su u centru grada, u Marmontovoj ulici, napali košarkaše, budući da su im zasmetali dresovi ruske reprezentacije. 

1 KOMENTAR

Comments are closed.