Bojana Todić je majka srećne 2000. bebe koja će na poklon dobiti auto sedište Concord Reverso Plus za sigurnu i udobnu vožnju.

U MediGroup porodilištu, najvećem privatnom porodilištu u Srbiji, na svet je došla 2000. beba. Od osnivanja, ovo porodilište je simbol najbolje privatne ginekološke i akušerske prakse, kao i vrhunske pedijatrijske ekspertize u prvim danima novorođenčeta.

Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup, ovim povodom izjavio je: „Naše porodilište je mesto čuda i novih početaka, gde zajedno sa roditeljima delimo neizmernu sreću donošenja novog života na svet. Ponosni smo na činjenicu da se u MediGroup porodilištu rađaju nove generacije, ali i svesni velike odgovornosti da opravdamo poverenje naših pacijentkinja. Srećnim roditeljima 2000. po redu rođene bebe u našem porodilištu, čestitamo i zahvaljujemo na ukazanom poverenju.“

Bojana Todić je majka srećne 2000. bebe koja će na poklon dobiti auto sedište Concord Reverso Plus za sigurnu i udobnu vožnju.

Porodilište u Opštoj bolnici MediGroup se, zahvaljujući saradnji sa ministarstvima zdravlja i državne uprave, nalazi u sistemu elektronske prijave beba. Njegovu najveću vrednost čini stručni lekarski tim koji predvode najveći autoriteti ginekološke struke na našim prostorima.

U MediGroup sistemu će se pored brojnih već dostupnih pogodnosti uskoro naći i novi benefiti za mlade mame koji će im biti značajna podrška u prvoj godini nege deteta.

Tagovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.