Glovo, aplikacija za isporuku na zahtev, koja omogućava korisnicima da kupuju, primaju i šalju bilo koji proizvod unutar grada za manje od 45 minuta, kreće sa radom i u Beogradu.

Glovo je start up iz Barselone koji je počeo sa radom 2015. godine i od tada je proširio poslovanje na 106 gradova (uključujući Pariz, Madrid, Milano, Najrobi, Istanbul, Kijev, Buenos Aires, Limu, itd.) i 22 zemlje na 3 kontinenta – Evropu, Afriku, Centralnu i Južnu Ameriku. Više od 40 miliona narudžbina od partnera kao što su McDonalds, KFC, Wendy’s, Starbucks, Pizza Hut, Taco Bell, Carrefour, itd., isporučeno je širom sveta putem Glovo aplikacije, sa prosečnim vremenom isporuke ispod 35 minuta.  

Aplikacija omogućava korisnicima da naruče i pošalju sve, od hrane i namirnica do farmaceutskih proizvoda ili poslovnih dokumenata. Da bi to omogućio, Glovo se udružio sa širokim spektrom objekata, uključujući – restorane, cvećare, pekare, supermarkete i mrežu kurira za isporuku proizvoda u roku od svega nekoliko minuta. Osim toga, aplikacija ima dugme ’Anything’, što korisnicima omogućava da naruče (skoro) sve što požele.

Beograđani će moći da pristupe željenim lokacijama u svom gradu iz udobnosti svog doma, da kupe bilo koji proizvod, da ga isporuče odmah i plate preko aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, pa čak i gotovinom. Osim automobila, Glovo kuriri koriste i bicikle i skutere kao sredstvo isporuke kako bi se rasteretio gradski saobraćaj i ostvario pozitivan uticaj na očuvanje životne sredine.

„Izuzetno smo uzbuđeni zbog dolaska u Beograd i prilike da doprinesemo jačanju transformacije kroz koju prolazi ekonomija u oblasti usluga isporuke na zahtev u Srbiji. Naša vizija je da praktičnost ove tehnologije približimo svima, dajući im pristup njihovom gradu, istovremeno stvarajući priliku za ostvarivanje prihoda za hiljade kurira.” – izjavio je Oscar Pierre, CEO i osnivač Glova.

U želji da što većem broju ljudi omogući da testiraju aplikaciju, Glovo nudi 5 besplatnih isporuka u junu i julu svim novim korisnicima. Oni koji budu želeli da iskoriste ovu mogućnost, moraju da u svoje naloge, u sekciji „Promocode“, unesu vaučer pod nazivom ‘’HEJBEOGRADE’’.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.