Od 1. septembra za saobraćaj će biti otvoreni Karađorđeva ulica, Trg republike, Topličin venac i raskrsnice u Takovskoj ulici i Bulevaru Despota Stefana, objavio je gradski Serkretarijat za informisanje.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Andreje Mladenovića, urađen je asfaltni sloj u Karađorđevoj kod raskrsnice ulica Pariske i Sime Markovića.

Trenutno se radi deo ulice do Brankovog mosta i da bi ovakvi radovi bili izvedeni bilo je neophodno je da se zatvori ulica na dva dana. Karađorđeva će i danas biti zatvorena, dok će već od sutra biti vraćena na prethodni režim, što znači prohodnost ulice za saobraćaj od Brankovog mosta do Pariske ulice.

„Crnogorska ulica, koja se spušta od Brankovog mosta ka Karađorđevoj biće zatvorena još dva dana, jer se radi kompletna rekonstrukcija“, rekao je Mladenović za RTS.

Karađorđeva ulica će od 1. septembra biti „puštena za saobraćaj u punom profilu, a naknadno će biti uređeni trotoari“.

Od 1. septembra za saobraćaj će „u punom profilu“ biti pušteni i Trg republike, Topličin venac, raskrsnica Takovske sa Ulicom 27. marta, raskrsnica Bulevara Despota Stefana i Džordža Vašingtona, a već je puštena raskrsnica Starine Novaka sa Ulicom Kraljice Marije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.