“Trejd Bogdana Bogdanovića je u opasnosti, nejasno je da li će završiti u Milvokiju”

0
Foto: Profimedia

Dešava se retko, malo ko je za to pripremljen, njegove se reči uvek prihvataju sa stopostotnim poverenjem, ali ume da pogreši i Adrijan Vojnarovski.

Najpoznatiji NBA insajder objavio je pre nekoliko dana da je trejd koji obuhvata razmenu između Sakramenta i Milvokija, a koja uključuje i Bogdana Bogdanovića, rešena stvar. Međutim, prema poslednjim informacijama koje prenosi Atletik, stvar je daleko od rešene.

Atletikov Sem Amik dobio je informaciju “iznutra” prema kojoj je ugovorena trgovina između Kingsa i Baksa ugrožena.

Nije detaljno precizirano šta je zapravo razlog za takav razvoj situacije, iako mediji pišu da Bogdanović ne želi u Milvoki.

Pitanje je da li je u pitanju igračeva želja jer NBA nije liga poznata po tome da previše brine o željama igrača i često se dešavalo da se trejdovi dogovore bez znanja igrača, da budu deo jednog tima kada sednu u avion, a deo drugog već kada slete.

Ipak, s obzirom na to da je u pitanju “sign-and-trade” opcija, igrač ima priliku da da svoj glas.

“Trejd Bogdana Bogdanovića je u opasnosti, nejasno je da li će završiti u Milvokiju”, preneo je Amik, ne preciziravši da li je Bogdanović zaista bio protiv ovog trejda.

Srpski košarkaš je nekoliko sati pre nego što je priča o trejdu objavljena na društvenim mrežama napisao da “šta god da postignete, ljudi će vas potcenjivati”.