Reper A$AP Rocky koji se nalazi u pritvoru u Švedskoj nije uzbunio samo kolege repere, već i samog predsednika Amerike. Mnogi kažu da Tramp ima pametnija i važnija posla umesto što telefonom ćaska sa Kanjeom Vestom, inače Rokijevim prijateljem, i pregovara sa Šveđanima da Rokija puste da se vrati kući, ali predsednik je rešio da pomogne poznatom reperu.

Tramp je na Tviteru napisao da je obavio razgovor sa švedskim premijerom koji ga je uverio da će reper biti tretiran pravedno, ali i da je upravo Tramp spreman da garantuje za repera.

Tramp je dodao i da će ostati na vezi sa Švedskom, te da će ponovo razgovarati sa premijerom u narednih 48 sati.

Švedski premijer je, piše CNN, u razgovoru istakao da je sudstvo u ovoj evropskoj zemlji potpuno nezavisno, te da njegova vlada ne može niti želi da utiče na institucije, ali i da su pred zakonom svi jednaki.

ASAP Rocky će po svoj prilici u zatvoru provesti još minimum nedelju dana pošto je procenjeno da predstavlja „flight risk„, odnosno da postoji mogućnost da pobegne.

Advokat poznatog repera je izvesni Slobodan Jovičić, sluteći po imenu srpskog porekla, a on je rekao novinarima da je presuda sudije nepoštena zato što je njegov klijent nevin.

Reper se nalazi u pritvoru od 3. jula pošto je optužen za težak fizički napad, a Jovičić je rekao da je njegov klijent reagovao u samoodbrani.

Tramp je rekao i da je obratio pažnju na ovaj slučaj pošto mu je supruga Melanija skrenula pažnju, ali i da je primio pozive brojnih prijatelja koji pripadaju afroameričkoj zajednici i koji su ga pitali može li ikako da pomogne.

Tramp je na Tviteru napisao i da je razgovarao sa poznatim reperom Kanjeom Vestom, a Vestova supruga Kim, Kardašijan zahvalila se Trampu, Majku Pompeu i Džeredu Kušneru na pomoći.

Komentara

 1. wolf alice
  22. jula 2019. 11:00

  flight risk ≠ rizično dopustiti mu da leti

  1. ljubicica
   25. jula 2019. 10:54

   da, molim vas popravite to, blam je da to stoji na vasem sajtu :) flight risk = rizik od toga da ce generalno pobeci, a ne da mu je rizicno dopustiti da leti...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.