Tradicionalni Dražin horoskop, epizoda druga: “Ko liči na postolje Stefana Nemanje, a ko dobro pliva van bazena…”

Deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva, jedan, nula! Ako tokom 2021. godine zateknete Krizni štab kako odbrojava unazad, budite sigurni da smo opet pobedili ono što smo već pobedili. Ako ne, bar budite sigurni da ćete u novoj godini nešto ubosti. Možda sedmicu na lotu. Sasvim sigurno, ako vi ništa ne ubodete, nešto će ubosti vas. Važno je samo da stignete na red.

GORAN VESIĆ Vi ste u prethodnom životu sigurno bili Stefan Nemanja, mada više ličite na postolje Stefana Nemanje. Morate u ovoj godini naći zamenika jer ste preopterećeni poslom. Zamenik zamenika gradonačelnika će vam omogućiti da više vremena provodite u šetnji, mada je za vas najbolje da ne šetate puno po Beogradu, jer ćete onda naglo početi da se bavite trčanjem. Trčanje bi vam prijalo, ali ne trčanje kad vas neko juri. Kao što svi oni studenti koji su rušili Miloševića danas po svetu drže predavanja o nenasilnom rušenju režima, vi možete, kad predanim radom srušite opoziciju, da držite po svetu predavanja o nenasilnom rušenju opozicije.

ALEKSANDAR ŠAPIĆ Skraćenicu Srpskog patriotskog saveza, skraćeno SPAS, promenite u Patriotski savez, skraćeno PAS. To ime će biti najbolji pokazatelj ko je postao najnoviji dvorski kućni ljubimac. Znate da plivate u bazenu, ali ste se odlično pokazali i u plivanju u ovoj srpskoj skeptičkoj jami, gde su, bar što se tiče vas, svi postali skeptici. Možda biste smuvali Natašu Bekvalac da ste Dača Ikodinović. Ovako, muvajte predsednika.

Čitav Dražin horoskop pročitajte u novogodišnjem dvobroju Nedeljnika koji je na kioscima od srede, 30. decembra.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!