Tončev: Zorana Mihajlović se, isto kao i ja, ne pita ništa. Niti može da odlučuje ko će biti novi premijer”

0
Printscreen/YouTube/Belle amie

“Moja koleginica Zorana Mihajlović se isto kao i ja ne pita ništa, niti može da odlučuje da li će novi premijer Srbije biti Ivica Dačić. To će odlučiti naši predsednici partija”, kaže Novica Tončev, potpredsednik Socijalističke partije Srbije, a prenosi N1.

Ministarka i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je ranije danas da Dačić neće biti premijer Srbije.

Tončev poručuje Mihajlovićevoj da izađe na izbore sa svojim imenom i prezimenom i neka proveri koliko vredi.

„Da vidimo svi koliko vredi Zorana i koliko će dobiti poverenje građana. Tek onda neka komentariše i odlučuje ko će biti premijer“, naglašava Tončev.

Mihajlovićeva je, gostujući na televiziji Hepi rekla da Ivica Dačić neće biti premijer i da je ona generalno protiv koalicije naprednjaka sa Socijalističkom partijom Srbije.

„Ne znam da li ću ja biti u Vladi, ali mi se čini da sa sigurnošću mogu reći ko neće biti premijer. Ivica Dačić neće biti premijer. Ja sam generalno protiv koalicije sa SPS, mislim da se mnogi kače na leđa SNS i predsednika Vučića i došlo je vreme da vidimo ko je za i ko hoće da zajedno radi u interesu zemlje, a ko samo govori da je za to, a radi drugačije“, rekla je Mihajlovićeva.