Tončev: Naprednjaci zastrašuju socijaliste u Surdulici, žrtve smo bahatosti pojedinaca, isključuju struju, prete hapšenjem…

3
Foto: Printscreen Youtube

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Novica Tončev rekao je agenciji Beta da aktivisti Srpske napredne stranke prete (SNS) zastrašuju građane Surdulice.

“Surdulica je jedina varoš u Srbiji gde socijalisti samostalno vode opštinu već 12 godina. Iako na državnom nivou imamo dobru saradnju sa SNS, na lokalnom nivou u Surdulici smo žrtve bahatosti pojedinaca iz redova te stranke”, rekao je Tončev.

On je naveo da lokalni naprednjaci predvođeni Draganom Stevanovićem Bosketom prete i zastrašuju građane “isključivanjem struje, prete hapšenjem naših aktivista i otpuštanjem s posla”.

“Otkaz je dobio direktor škole, a i mnogi drugi funkcioneri su dobili najave i rešenja o otkazima samo zato što su članovi ili simpatizeri SPS-a”, naveo je Tončev.

On je rekao da je cilj SPS da zaštiti svakog pojedinca i da “stvori prilike kojima će političko opredeljenje biti stvar izbora, a ne moranja”.

Iako su pojedini mediji objavili da Tončev planira da blokira autoput, on to nije hteo da komentariše.

(Beta)

3 KOMENTARA

  1. Dobro bre dokle ćeš ti pa ti prvo skojim parama si kupio hotele u nišu,skojim parama si kupio Nais i ko zna koliko si uložio u obnovi naisa,nemoj da lažeš ovaj narod budi iskren pa reci ko stoji iza tebe ko sve to finansira jer ti to da si uradio sam malo bi bilo da je pola Srbija tvoja reci imena političara ili imena mafijaša.

  2. Direktor škole nije dobio otkaz zato što je simpatizer SPS-a, već zato što je zaposlio pola familije u toj školi, a i zato što je radio prljave finansijske radnje za gospodina Tončeva.

  3. Novice ne lupaj , sve je ovo tvoje maslo. Niko nikome osim tebe u gradu ne preti nikome.

Comments are closed.