Silijan Marfi kaže da je 1996. godina za njega bila prelomna. Nije položio sve ispite na pravnom fakultetu, njegov bend koji je svirao muziku sličnu onoj koju stvara Frenk Zapa nije ostvario svoj potencijal, upoznao je svoju buduću ženu Ivon MekGinis i prijavio se na audiciju za predstavu „Disko pigs“, tada malo poznatog pisca Enda Volša.

Danas ne postoji proizvođač kačketa i kaputa koji mu nije zahvalan što je odbacio muziku i pravo. Marfi je stekao svetsku slavu ulogom Tomija Šelbija u seriji „Piki blajnders“. Šef birmingemske mafije je dobio sjajne kritike na svim meridijanima, a njegov „mačo stil“, kandidovao ga je i za budućeg Džejmsa Bonda, pored Džejmsa Nortona i Ričarda Medena.

„Šta god da kažete u vezi sa ulogom Bonda, to automatski postaje naslov“, rekao je Marfi tokom intervjua za Gardijan.

„Postoje dve stvari koje mogu da kažem u vezi sa tim. Prva je, da pored filmske industrije u tome učestvuje i jedna druga grana – kladionice. Drugo, mislim da bi to trebalo da bude žena. Dakle, mene to isključuje iz te priče“, objašnjava Marfi.

Tomi Šelbi obožava da namešta konjske trke, a njegova kladionica od toga bogato zarađuje. Silijan Marfi je jedan od muškaraca koji su među prvima podržali #MeToo pokret. Dakle, „obojica“ imaju argumente za ovakvu tvrdnju.

Komentar(1)

  1. Nebitno
    10. avgusta 2019. 12:48

    Njegovo ime se transkribuje kao Kilijan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.