Tom Kruz gradi selo na napuštenoj pisti: “Sve zvezde će živeti zajedno tokom snimanja Nemoguće misije 7”

0
Foto: Profimedia

Holivudski glumac i producent Tom Kruz (57) gradi selo na napuštenoj pisti RAF-a u britanskom Oksfordširu da bi tamo moglo da se nastavi snimanje sedmog nastavka Nemoguće misije, piše Dejli mejl.

Kruz i njegove kolege biće smešteni u luksuzne Winnebago kampere, a do seta će dolaziti kroz posebno projektovane balone, da bi se smanjio kontakt s drugim članovima ekipe, a time i mogućnost zaraze koronavirusom.

Nemoguća misija 7 trebalo je da ima premijeru u julu 2021, ali je taj datum pomeren na 19. novembar, kad je zbog pandemije cela ekipa preseljena iz Venecije u Veliku Britaniju, nakon čega je snimanje prekinuto.

“Luksuzno kamp naselje potrebno je i zbog toga što je većina hotela zatvorena, pa će sve zvezde filma živeti zajedno tokom snimanja filma. Ovakvo rešenje prilično je skupo, ali Tom Kruz je poznat po tome što sve radi bolje i temeljnije od ostalih. Filmovi iz serijala Nemoguća misija uvek su bili blokbasteri, pa je i studiju Paramount važno da se snimanje nastavi što pre”, rekao je jedan od članova filmske ekipe.

Osim Toma Kruza, koji će ponovno da igra agenta Itana hanta, u filmu glume i Sajmon Peg, Alek Boldvin, Vanesa Kirbi i Rebeka Ferguson.