The Body Shop u Novom Sadu

  0

  The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda otvorio je prodajni objekat i u Novom Sadu. Pored prepoznatljivih proizvoda kupcima su na raspolaganju i noviteti u kojima se uživa ovoga leta –  limitirana letnja linija proizvoda sa limunom i krastavcem. Za prvih 200 kupaca su obezbeđeni pokloni.

  Letnja kolekcija donosi dva nova Special Edition mirisa – Cool Cucumber i Zesty Lemon, sa prirodnim laganim mirisnim notama aromatičnog citrusa i svežinom krastavca. Namenjena je, kako ženama, tako i muškarcima i dostupna u vidu:

  Jogurta za telo – lagani losion za normalnu kožu, idealan za leto.

  Pilinga za telo – napravljen sa ekstraktom citrusa i organskim šećerom.

  Gela za tuširanje –  sa svežim mirisom pod tušem.

  Maslac za telo – savršen za gole noge tokom leta ako želite da im date i malo sjaja.

  Krema za ruke – kvalitetna hidratantna krema savršenog letnjeg mirisa.

  Veoma nas raduje otvaranje prodavnice u Novom Sadu, jer znamo da i ovde The Body Shop ima status omiljenog brenda, i da uživamo poverenje i lojalnost naših kupaca. Ovo je prva prodavnica koju otvaramo van Beograda. Vodili smo računa da i lokacijom, pored raznovrsne ponude i The Body Shop kvaliteta, dovedemo u Novi Sad mesto u kome će svi naši kupci biti u prilici da pronađu originalnu prirodnu kozmetiku.”, izjavila je Sanja Todorović, podpredsednica kompanije Triple Jump Group, franšiznog partnera brenda The Body Shop.

  Leto je vreme uživanja u suncu, šetnjama i izlascima, i upravo iz tih razloga aktuelna The Body Shop kolekcija, učiniće da se osećamo i izgledamo dobro, pružajući hidriranost i negu tokom letnjeg perioda kada smo u pokretu.

  Kupovina je moguća i na The Body Online Shop-u, na www.thebodyshop.rs, tako da i u udobnosti svoga doma, možete da pregledate celokupan asortiman i naručite svoje favorite uz dostavu na kućnu adresu.

  Za informacije o aktuelnoj ponudi The Body Shopa u Srbiji, pratite stranicu

   na Instagramu: TheBodyShopSerbia

  zvanični hashtag je #TheBodyShopSrbija

   i  FB stranicu: The Body Shop Srbija