Da li ste čuli za svetski poznati lanac sportske odeće, obuće i opreme, The Athlete’s Foot? Otvorena je treća po redu prodavnica u Srbiji, ovog puta u TC Big Fashion. Za dobru atmosferu bila je zadužena Anastasija Ražnatović, popularna mlada pevačica, koja se družila sa predstavnicima medija i ljubiteljima sportske garderobe koji su došli na otvaranje. Pored toga, prijatan i uzbudljiv prodajni prostor privukao je fanove opuštenog sportskog stila, a posebno sve  zaljubljenike u streetstyle modu.

The Athlete’s Foot je globalni lanac moderne sportske odeće i obuće s dugom tradicijom, prisutan u 30 zemalja sveta. Od 1972. godine, kada se u Pensilvaniji otvorila prva prodavnica, danas  broji  više od 6000 prodajnih mesta.

The Athlete’s Foot  u ponudi ima najnoviju odeću i obuću  globalnih  brendova, poput  ADIDAS, NIKE, NEW BALANCE, PUMA, REEBOK,VANS  i mnogih  drugih. Svi ljubitelji urbanog stila imaju priliku da se obuku u skladu sa najmodernijim trendovima. Pogledajte TAF urbani  stil i na društvenim mrežama.

#SPORTWITHSTYLE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.