Telenor mreža je stabilna i pouzdana

  0

  3. april 2020 – Kao deo podrške svima da ostanu kod kuće, Telenor svojim korisnicima daje besplatni internet za korišćenje Bookmate i Nickelodeon digitalnih servisa kako bi mogli neograničeno da čitaju onlajn i gledaju dečije programe. To je još jedna od inicijativa koje Telenor uvodi u vanrednim okolnostima,  kako bi omogućio građanima Srbije da ostanu povezani na daljinu da bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje svojih sugrađana.

  Povezivanje korisnika putem naše nacionalne mreže je prioritet kompanije tokom vanrednog stanja. Telenor mreža je stabilna i pouzdana, i timovi inženjera rade na njenom održavanju 24/7.

  Denis Kušljić, B2C Telesales tim lider u Telenoru i Sofija Kušljić, Ultra Junior Intern #RadOdKućeNaNašNačin #TelenorWay

  Bookmate digitalni servis nudi pristup hiljadama onlajn knjiga putem telefona, tableta ili laptopa na srpskom i engleskom jeziku.

  NickelOdeon Play omogućava gledanje crtanih filmova iz Nickelodeon kataloga i igranje igrica na svim svojim uređajima.

  Telenor je na svom sajtu pokrenuo segment „I kod kuće ostajemo povezani!“ kako bi  pružao savete korisnicima kako da telekomunikacione usluge obavljaju onlajn.