Tajni snimak Melanije Tramp: Uhvaćena kako kaže „Ostavite me, j….o na miru” dok priča o deci razdvojenoj od roditelja na granici

0
Foto Profimedia

Melanija Trump se čuje kako govori o kritikama s kojima se suočila zbog dece odvojene od roditelja na granici u snimku koji je pustio CNN.

Čuje se kako prva dama govori: „Ostavite me, j….o na miru”, prenosi Indipendent.

To je snimila bivša prijateljica i pomoćnica gospođe Tramp Stefani Vinston Volkov, koja je objavila knjigu o vremenu koje su provodile zajedno. (Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady). Na snimku, očigledno napravljenom bez njenog znanja, može se čuti gospođa Tramp kako kaže: “Ubijam se od posla oko Božića, a znate niko ne j..e, Božić i dekorciju.

„Ali to moram da uradim, zar ne? Tačno?”, čuje se.

“U redu, i onda to radim. I kažem da radim na planovima oko Božića. A oni kažu: ‘A, šta je s decom, koja su bila razdvojena?’ Ostavite me, j….o na miru. Gde su nešto govorili kad je Obama to radio?”, kaže Melanija Tramp.

Dalje, kaže da je želela da decu vrati porodicama, ali nije mogla.

“Pokušavala sam da dete ponovo spojim sa mamom. Nisam imala šanse. Treba da prođe kroz proces i kroz zakon”, rekla je Melanija.

Zvučeći kao da je na ivici suza, čini se da se prva dama žali što njeni napori nisu dobili nikakvu medijsku pokrivenost.

“Oni ne bi radili priču. Vi ne biste verovali. Oni ne bi radili priču, jer su protiv nas, jer su oni liberalni mediji”, kaže.

“Da, ako odem na Foks, oni će napraviti priču. Ne želim da idem na Foks”, kaže Melanija Tramp.

Njeno pozivanje na Baraka Obamu je podsećanje na tvrdnju njenog supruga da je njegov prethodnik u Beloj kući bio odgovoran za politiku odvajanja dece od roditelja na granici i da ju je on okončao. U intervjuu prošle godine za Telemundo rekao je: „Nasledio sam razdvajanje, promenio sam plan i okupio ljude.“

Međutim, ova politika se retko koristila pod Obaminom administracijom i veruje se da je pojačana pod Trampom kao deo politike nulte tolerancije koju je vodio njegov tadašnji državni tužilac, Džef Sešns.

Govoreći na CNN-u, gospođa Volkov se takođe obratila kontroverznoj odluci Prve dame da nosi jaknu, rekavši “Mene je baš briga, a vas” na putovanju u posetu deci migrantima na južnoj granici.

Gospođa Volkov je rekla: „Jakna je bila sredstvo za postizanje cilja. Bila je štos zbog publiciteta i trebala je privući pažnju štampe, kako bi bili sigurni da su svi bili svesni da Melanija ide na granicu. I mislim da je puno značilo, baš kao što Donaldu znači da ima nešto ispred Baraka Obame – ni Mišel Obama, tvrdila je Melanija, nikada nije išla na granicu”, rekla je Volkov.