Tadić: “Mi smo oni koji nikada ali baš nikada neće odustati”

0
Fotografija: Igor Pavićević

(Beta) –  Koalicija Ajmo ljudi održala je večeras u Beogradu završnu konvenciju sa koje je poručeno da vlast u Srbiji mora da se menja na svim nivoima. 

Kandidat te koalicije za premijera Goran Radosavljević naveo je da je javni dug “više nego dupliran” u prethodnih 10 godina, da institucija “više nema” a da je zarada porasla za “1,7 odsto”.

“Dotakli smo činjenicom da je u martu minimalna zarada bila druga najniža u Evropi, odmah posle Albanije”, naveo je Radosavljević i pozvao građane da u nedelju, 3. aprila podrže koaliciju Ajmo ljudi. 

Nosilac liste za beogradske izbore Duško Vujošević ocenio je da vlast u Srbiji mora da se menja na svim nivoima. 

“Ovo što se dešava u Beogradu, ovi performansi sa džakovima me podsećaju na 2012. godinu kada su takve džakove navodno ukradenih glasova doneli iz Pančeva. Tako se vlast uspostavila a sada bi istim metodama i da opstaje”, naveo je Vujošević a prenela koalicija Ajmo ljudi. 

Na konvenciji je govorio i nosilac parlamentarne liste koalicije i lider Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić koji je ocenio da odustajanje od politike znači odustajanje od ljudi. 

“Borba za ljude i vrednosti je neprekidna i vaša misija je potpuna samo ako se uvek i stalno borite za ljude. Mi smo oni koji nikada ali baš nikada neće odustati”, dodao je Tadić.