Optužnica protiv grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, sa svim detaljima, fotografijama i Skaj porukama, dostavljena je Nedeljniku ovog utorka, na osnovu Zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja.

Ta optužnica je postala pravosnažna na sednici Krivičnog vanpretresnog veća Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal, održanoj 27. septembra 2021. godine. Tada je doneto rešenje o potvrđivanju optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Veljka Belivuka i još 29 osoba.

„Imajući u vidu da okrivljeni i branioci nisu podneli žalbu u zakonskom roku od dana dostavljanja rešenja, to je rešenje o potvrđivanju optužnice postalo pravnosnažno, a optužnica Tužilaštva za organizovani kriminal (…) stupila je na pravnu snagu“, saopšteno je iz Višeg suda.

Nedeljnik je u štampanom izdanju analizirao ključne detalje ove optužnice, a u narednim danima na sajtu www.nedeljnik.rs objavljivaćemo skoro celu optužnicu (sa neznatno izmenjenim lektorskim ispravkama), kao i sve Skaj poruke koje su sastavni deo spisa, naravno uz zaštitu ličnih podataka i obzir prema porodicama žrtava.

Napomena: Jedino što nećemo objavljivati su fotografije zločina, čak ni zatamnjene, koje su sastavni deo ovog pravnog akta.

Prethodne delove pogledajte OVDE.

***

„Okr. Hrvatin Bojan u pogledu iznetog u svojoj odbrani navodi“:

„U oktobru mesecu 2020 godine Veljko Belivuk, Marko Miljković i „Hell“ Nebojša Janković odlaze za Crnu Goru U to vreme su se intenzivno sastajali na stanu kod Srđana Lalića i čekaju da im se Veljko, Marko i Janković jave. Saznaju od Veljka i Marka da su oteli Radulović Mila zvanog Kapetan, a koji je visoko pozicionirani pripadnik suprostavljene organizoavne kriminalne grupe sa kojim je oštećeni Lazar Vukićevičć blisko sarađivao. Tom prilikom Marko Miljković je uzeo telefonski aparat od Kapetana i koristio ga umesto njega. Tako je Miljković, a dopisujući se sa Kapetanovog telefona Lazaru Vukićeviću prosledio poruku da je Veljko Belivuk otet i da ide da ga muči. To je Lazar prihvatio i tako su uspeli da ga navuku. Tada je Marko Miljković zakazao sastanak sa Lazarom u 20:30 časova u Radničkoj ulici u Beogradu. Tada je Lazaru rečeno da ide, da ga čekaju ljudi, da se nađu, da će da ga pokupe a ti ljudi smo u stvari bili mi“.

„Iz isprava koje su dobijene putem međunarodne pravne pomoći od 14.10.2020 u čet grupi: Miloš Budimir, Lalić Srđan, Hrvatin Bojan, Marko Budimir, Marko Miljković, Tešić Dejan, Marko Miljković na ovu grupu šalje 4 slike na kojima su slikani ekrani prepiske Lazara Vukićevića i Mileta Radulovića na kojima je vidljivo da Lazar Vukićević ide da ispituje Vepra (Veljko Belivuk)“.

„Vreme:13:47:44, 13:55:12, 14:23:37, 18:06:34“

„Iz navedenih isprava slika ekrana telefona na kojima se vidi nickname DRUG 2L se utvrđuje da je slikan telefon Lazara Vukićevića sa navedenim nickname-om. Iz navedenih poruka se utvrđuje da Lazar Vukićević mora da bude na adresi u 8 časova, da ide da ispita Vepra“…

„Čet grupa: Veljko Belivuk, Marko Miljković, Marko Budimir, Miloš Budimir, Srđan Lalić, Dejan Tešić, Nemanja Đurić, Hrvatin Bojan, Draganić Vlade“

„13:30:30 časova, Srđan Lalić: E,obratite pažnju samo da pišete na jekavici“

„13:37:39 časova, Marko Miljković: Ma ne brini ti ništa. Kada da mu napišem i gde da ga pokupi jedan čovek i da ga doveze u klanicu?“

„13:42:29 časova, Srđan Lalić: Hoćete da mu pričate nešto možda da stane, da ga neko ostavi ili nek taksijem dođe na Ustaničku i nek se spusti pešaka dole“.

„13:43:05 časova, Srđan Lalić: I možda da mu se naglasi da ponese masku za lice“.

„13:47:51 časova, Marko Miljković: Primio se i Laza, brate“.

„Čet grupa: Veljko Belivuk, Marko Miljković, Marko Budimir, Miloš Budimir, Srđan Lalić, Dejan Tešić, Nemanja Đurić, Hrvatin Bojan, Draganić Vlade“

„14.10.2020.“

„u 13:50:13 časova, Marko Miljković: Kad i gde da bude Laza?“

„u 13:53:52 časova, Miloš Budimir: Kratose, prihvati, poslao sam ti zahtev da mogu da te stavim u ovu grupu da budeš upućen i ti“.

„u 13:57:52 časova, Miloš Budimir: Nema sada još niko, tek ćemo da podelimo ove telefone, bato, tako da možeš sve u onu našu grupu da pišeš“.

„u 13:58:58 časova, Marko Miljković: Ajde budite tu, znači prenesi im. Šarac stiže na adresu 6,30, Laza stiže na adresu 8,30, vozite ih u klanicu, vezujete ih i tamo ih čuvajte dok mi, brate ne dođemo,ispitujte, mučite ih,mučite ih brate, ali nemoj da ih ubijete. Znači to moramo mi“.

„u 14:09:17 časova, Srđan Lalić: Hoćemo brate, hoćemo, ova grupa što sam je napravio, 222 ova, to je za posle, kad krene akcija nećemo nositi naše telefone tamo, je l znaš?“

„u 14:35:48 časova, Marko Miljković: Znači braćo, aj slušajte, sam će da dođe Šarac u 6,30, seda u „Pik-apa“ i vozite ga, i vozi ga ovaj sa „Pik-apom“ direkt u klanicu da muči Vepra, tj. Velju. Onda Laza dolazi isto na tu adresu, seda u 8,30 i brate terate i njega isto na adresu da muči Velju“.

„u 14:35:52 časova, Miloš Budimir: Nismo brate ni sumnjali u tvoje ubeđivačke sposobnosti, je l znaš?“

„u 14:36:04 časova, Marko Miljković: Znači sve normalno, brate ništa, znači oni dolaze kod prijatelja, idu zato što im je glavni rekao da idu da muče i to je to“.

„u 14:36:14 časova, Marko Miljković: Šta ću, brate kad vide?“

„u 15:05:55 časova, Marko Miljković: Braćo, Šarac se us*o, ne sme da dođe, pazi kad ne veruje ni Kapetanu, eto ti. Sve vam je jasno“.

„u 15:09:13 časova, Marko Miljković: Ne,ne,ne, ne menjaj. Laza je rekao da je Šarac pi*durina i tako dalje jer mu je pisao,oni imaju kontakt,tako da ne menjaj ništa, neka ostane 8,30. Samo vidi ti kontra pratnju“.

„u 15:09:31 časova, Marko Budimir: Imamo kontra pratnju totalnu, znaš. Naš auto prati dva auta. Je*em ti budalu, brate , šta se us*ala pi*ka jedna smrdljiva, brate“.

„u 15:10:46 časova, Marko Budimir: Dobro,da nam kažeš šta je Šarac rekao, zašto ne dolazi? Da vidimo kako da igramo sa ovim što ga skupljamo u 8,30. Da budemo više u pripravnosti nego kao što smo trebali malopre?“.

„u 15:14:08 časova, Marko Miljković: Zamisli ti, on Miletu koji mu je šef on piše da kaže samo nešto što oni znaju, zamisli idiota, imbecila“.

„u 15:15:03 časova, Marko Budimir: Da namesti muriji nešto, brate, razumeš? Mi ćemo da radimo pratnju sa dva auta, ali da namesti muriji nešto, da isprati murija do kuće tamo“.

„u 15:18:16 časova, Marko Miljković: Nema šta brate da isprati murija, Laza ne zna da namesti muriju, Laza cinkaroš nije. To je Šarac, kod Šarca nemoj ni da idete, brate u 6,30 i to je to, kad se us*o. A Lazu onda kupite u 8,30 i to je to“.

„u 15:18:50 časova, Marko Budimir: Brate, al problem je što su Laza i Šarac na kontaktu, a mi smo mislili da nisu na kontaktu i onda znaju kad ovaj dolazi i kad onaj dolazi. Može ovaj da nas trpa e doći će Laza tad i tad tu i da krene murija da prati, razumeš?“.

„u 15:20:37 časova, Marko Miljković: Šarac je burazeru, odje*ao Lazu, razumeš? Odje*o ga odma, tako …tj. Laza odje*o Šarca i napisao je da je on jedan debil i da samo zbog Mileta piše sa njim, tako da Laza ne sumnja ništa i Laza je potvrdio da dolazi. A Šarac, je*i ga, vataćemo ga“.

„u 15:23:04 časova, Lalić Srđan: Da l da onda promenimo adresu zato što ovu adresu zna i Šarac? Da l da mu kaže Mile da je Šarac možda cinkaroš čim se tako isparanoisao?“.

„u 15:26:45 časova, Marko Miljković: Može, to ćemo sada da uradimo, bravo. Recite mi samo koju adresu“.

„u 15:27:03 časova, Marko Budimir: Mi ćemo da nađemo adresu na „Google mapu“ a ovaj..nemoj da mu javiš odma u momentu nego mu javi 15 minuta pre, 20, da ne…ako se nešto dešava da ne mogu da se reorganizuju“.

„u 15:28:03 časova, Marko Miljković: Ajde, može,može, mi idemo sada pa pišem“.

„u 15:40:08 časova, Marko Miljković: Braćo, vozimo se do sigurne lokacije, samo da stignemo, pišem“.

„u 15:53:45 časova, Marko Budimir: Evo brate, Papić već pustio priču da je Soprano otet, sad mi pišu na „Sky“-u“.

„u 15:54:00 časova, Marko Budimir: Znači da je Šarac već kenjao nešto, eto brate ne znam šta da vam kažem“.

„u 15:59:44 časova, Marko Miljković: Braćo, izgleda dolazi Šarac,evo ga izvinjava se ovde što sluša. Sad pegla Mile situaciju,neka bude vozač spreman u 6,30“.

„u 15:59:44 časova, Marko Miljković: Ali čekam..čekajte da potvrdim“.

„u 16:00:18 časova, Miloš Budimir: Sumnjivo je brate sve to, sumnjivo je sve brate sada“.

„u 16:00:25 časova, Marko Budimir: Razgovor Papića i Ragnaroga na „Sky“-u, sad ću da pustim ovde u grupu“.

„u 16:01:08 časova, Marko Miljković: Šta će mi brate njih dvojica boli me ku*ac šta oni hoće sada“.

„u 16:01:09 časova, Marko Budimir: Govore kako pričaju muriji da su vas digli već“.

„u 16:02:08 časova, Marko Miljković: Ko bre priča, Šarac je pričao muriji da vas je digo“.

„u 16:02:27 časova, Marko Budimir: Babić priča da murija kaže da ste dignuti, da se u muriji priča da ste vi dignuti“.

„u 16:04:34 časova, Marko Miljković: Brate nemoj da dirate Šarca onda ništa ko ga je*e, Šarca batali pripremite se samo za 8,30 a Šarca ćemo da oderemo na licu mesta na ulici sutra“.

„u 16:06:07 časova, Srđan Lalić: Braćo znate šta možete da pišete Lazi, možete da, Mile piše Lazi „brate da li je Šarac možda policijska špijundara“… šta li je ovo brate“.

„u 16:13:47 časova, Marko Miljković: Dajete mi za Lazu drugu adresu, ali odmah nađite drugu, dajete mi drugu adresu“.

„u 16:14:26 časova, Bojan Hrvatin : Burazeru ništa se nije čulo zato što duva vetar ili nekako zakloni pa nam reci ovaj“.

„u 16:18:06 časova, Marko Miljković: Braćo treba mi nova adresa za ovog Lazu, znači to mi treba odmah“.

„u 16:27:18 časova, Marko Miljković: 8,30 Laza u Radničkoj 32“.

„u 16:33:42 časova, Marko Miljković: Znam da vozi Pik-ap, znači Radnička 32 u 8,30 je on tamo“.

„u 16:54:49 časova, Marko Miljković: Znači večeras samo Laza u 8,30, a Dilindžera ćemo drugačije sutra“.

„u 17:08:41 časova, Marko Budimir: Pripremili pokazao sam Tajsonu put kuda dolazi kuda posle treba da ide samo čekamo vreme da se postavimo i da on dođe i lagano u mesaru“.

„u 18:06:40 časova, Miloš Budimir: Braćo samo ću da promenim ime grupi zbog Tajsona dok bude vozio ovog da ne vide slučajno mislim ne bi trebalo al da ne bi videli“.

„Nova grupa, novi pinovi za SKY“

„14.10.2020. u 18:08:54 časova, aparat MARKA BUDIMIRA a koristi BOJAN HRVATIN : Nema potrebe da menjaš ime grupe, izbacili smo Tajsona iz grupe, mi smo na kontaktu sa njim“.

„14.10.2020. u 18:10:41 časova, DEJAN TEŠIĆ: Braćo ovde je neko veliko hapšenje na parkingu „Ikea“ ja sam se malo pomerio burazeru neku „Alfu“ ima brate jedno dva neka džipa hapse ih tu i pretresaju, kad bude obavestite samo Tajsona, ako da Bog sve bude kako valja da ga dovede ovde da ne dolazi skroz ovde do parkinga nego ono tamo samo da izvrti krugove“.

„14.10.2020. u 18:13:27 časova, MILOŠ BUDIMIR: Super dobro si video, ma ti stani na pumpu i to je to, a na „Ikei“ se dešavaju non stop ove transakcije droge“.

„14.10.2020. u 18:29:05 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Brate nek mi pusti poruku je*ote, ne mogu da ga nađem u kontaktima“.

„14.10.2020. u 18:30:30 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Brat ko da pusti poruku?“

„14.10.2020. u 18:35:03 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Braćo nema dešavanja nikakvih, evo sad smo pitali Tajsona brate znači nema nikakvih dešavanja“.

„(drugi glas na snimku NN): Samo nam se motaju čudni brate“.

„APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Samo nam se motaju čudni likovi ali dobro možda je brate sad to malo i naše tripovanje i sve ali za sad nema dešavanja“.

„14.10.2020. u 18:35:43 časova, MARKO BUDIMIR: Posle šta kaže on brate na ovaj kod tebe na „Kripti“ tu“.

„14.10.2020. u 18:37:55 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Kreću, kreću“.

„14.10.2020. u 18:38:01 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Braćo Tajson je krenuo, momčić je u kolima“.

„14.10.2020. u 18:38:23 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Da, da, evo samo brate Kantone i ja iza njih“.

„14.10.2020. u 18:39:23 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Evo brate uključio se ovaj, skrenuo je brate između Poršea i „OMV“-a i kreće polako brate ka Sajmu, tu smo mi brate iza njega“.

„14.10.2020. u 18:39:39 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Za sad braćo nema nikog u njihovoj pratnji“.

„14.10.2020. u 18:42:13 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Skroz burazeru javljaj ti do zadnjeg momenta da l su tu ili nisu, pošto mi njemu ne možemo nikako da javimo da ne ide na „Ikeu“, da znate“.

„14.10.2020. u 18:44:26 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Važi brate evo mi smo ovde ispod Mostarske petlje sad se uključujemo na auto put“.

„14.10.2020. u 18:45:06 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Odlično, odlično samo pratite situaciju, ništa daćete nam kad ga svežete i sve daćete nam ga da mu kažemo ja i Soprano par reči“…

„(drugi glas na snimku NN): I da se slikamo za njega“.

„MARKO MILjKOVIĆ: I da se slikamo za njega“.

„14.10.2020. u 18:46:57 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Fleš, šta se dešava na „Ikei“ brate?“

„14.10.2020. u 18:47:08 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Evo smo mi ovde brate znači Konjarnik prolazimo još sada“.

„14.10.2020. u 18:49:10 časova, DEJAN TEŠIĆ: Evo me ovde, kako se zove, pa sad ih ne vidim što je verovatno dobro, al je baš bilo ovde odmah na početku ono interventna, inspektori bacili neke na kola ovo-ono sad ih nema brate, tako da eto to je dobro“.

„14.10.2020. u 18:49:31 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Super braćo, super, samo brate kad uđete i to skočite lepo na njega neka ga Tajson uhvati odmah da nema prangiju, mada ne verujem, ali to mu je to“.

„14.10.2020. u 18:49:56 časova, MARKO BUDIMIR: „Ikea“ burazeru tu svi muljaju, zato je sad tako kako je“.

„14.10.2020. u 18:50:21 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Tako je, tako je braćo, pametno“.

„14.10.2020. u 18:50:37 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Tešo, prošli smo onu „Jugopetrolovu“ pumpu, eto tu smo brate za najviše 5 minuta da znaš, znači sad krećemo nizbrdo da se spuštamo“.

„14.10.2020. u 18:50:48 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Zadržite malko Tajsona i ovog pošto Tajsonu ne stižu poruke“.

„14.10.2020. u 18:52:46 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Držimo, držimo burazeru, evo smo mi iza njega brate, dva auta, jedan auto je sad ispred ali bukvalno kad se računa da, dva auta su, dva auta smo iza njega ne brini brate, na oku nam je“.

„14.10.2020. u 18:53:12 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: A brate slušaj Tajsonu ne stižu poruke zato što smo stavili onu foliju, onu onu torbicu Barijevu smo stavili burazeru i Lazin telefon i od ovog, znaš sve profi brate, sve onako ono ide se na tajno mesto, ovako onako, razumeš, da ne može da kuca, da ne može nikakve lokacije da prijavljuje i to, tako da znaš“.

„14.10.2020. u 18:54:11 časova, DEJAN TEŠIĆ: Tantonares, hoćeš da ga čekam burazeru na okretnici ili ovde na OMV-u, da l’ će ovde da šiba krugove, šta misliš Tajsone, kako ste mu objasnili“?

„14.10.2020. u 18:54:23 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Fleš brate , za dva minuta smo na „Ikei““.

„14.10.2020. u 18:54:56 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Burazeru, na onom drugom kružnom toku što je baš kod „Ikee“ i tu kad ga ti, tu kad ga vidiš kreni za njim, mi te čekamo u Vrčinu, sad će on da se isključi brate. Evo ima tablu „Ikea“, znači znaš za kol’ko, za 1500 metara isključenje“.

„14.10.2020. u 18:54:59 časova, MILOŠ BUDIMIR: On brate ne zna da ne treba da ide na „Ikeu“, neka napravi krug, kad krene da ide napolje ka auto-putu ti kreni za njim“.

„14.10.2020. u 18:55:03 časova, DEJAN TEŠIĆ: Na pumpi sam, čekam vas, idem za vama onda i gore kad budem isek’o sve po dogovoru“.

„14.10.2020. u 18:55:49 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Samo nemojte da vas vidi, da izleti iz kola il’ tako nešto, znači brate samo pičite i nemoj da vas izvali da ga pratite“.

„14.10.2020. u 18:56:02 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Brate, evo bukvalno sad ti je paralelno brate Tajson, brate sa pumpom, da znaš, isključuje se, evo ga isključuje se brate a mi smo sa njim“.

„14.10.2020. u 18:56:30 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Fleš, isključio se brate, mi nastavljamo za Vrčin, isključio se da znaš“.

„14.10.2020. u 18:56:41 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Niko se nije isključio za njim“.

„14.10.2020. u 18:56:55 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Mi smo na putu za skretanje za Vrčin“.

„14.10.2020. u 18:57:02 časova, DEJAN TEŠIĆ: Brate, ja ostajem na pumpi jer odavde imam pregled, pustiću ga taj prvi krug. Evo ga burazeru, vidim ga, ovaj kako se zove, i i da vidim da l’ šta prati, ušla je neka bela „Fabia“ na ostrvo na pumpu sad pre njega, ali ne verujem da je“.

„14.10.2020. u 18:58:04 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Koje su tablice „Fabia“?“

„14.10.2020. u 18:58:05 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Javi nam brate kad kreneš za njim Tešo“.

„14.10.2020. u 18:58:49 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Brate, nema paranoje, znači niko ga sigurno nije pratio“.

„14.10.2020. u 18:59:06 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Kad oni brate skrenu vi zatvorite brate ulicu i to je to, ako se ovaj pomeri kad mu izletite upucajte ga u noge odmah i to je to“.

„14.10.2020. u 18:59:32 časova, MARKO BUDIMIR: Nije, nije brate odradili smo sve top je l’ znaš, niko nije pratio, sad se isključio na „Ikeu“, napraviće dva kružna toka, onda ga prati Fleš, mi ga preuzimamo opet na Vrčinu, blokiramo put pred kraj gore i ulazi dole u kuću“.

„14.10.2020. u 19:00:08 časova, DEJAN TEŠIĆ: Za njim sam burazeru, vidim sve lagano, gde da nam pobegne, kakvo pucanje, stići ću ga brate zubima jesi lud, gde da pobegne sad“.

„14.10.2020. u 19:00:49 časova, MARKO MILjKOVIĆ: To je to, a ko će u kući brate moj da ga dočeka, kako će oni da ga savladaju?“

„14.10.2020. u 19:00:56 časova, MARKO BUDIMIR: Burazeru, reci mi samo je l’ izašao na auto-put“.

„14.10.2020. u 19:01:13 časova, MARKO BUDIMIR: Tajson, čeka ga Tajson, Ares, Bari i Brale“.

„14.10.2020. u 19:01:49 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Burazeru, isplanirali smo brate znači da kad krene da izlazi, da kad krene da izlazi da ga Tajson ščepa i to je to, znači kad ga uhvati za kragnu ovi će da pritrče i eto takav je neki plan, al’ sad da l’ će oni da improvizuju tamo, al’ čet’ri čoveka ima ščepaće ga sigurno. Evo smo mi na poziciji brate ovde znači na izlazu ovaj tj. na ulazu u Vrčin i čekamo brate da preuzmemo dalje“.

„14.10.2020. u 19:02:04 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Fleš brate, gde ste?“

„14.10.2020. u 19:03:26 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Fleš, Fleš brate, gde ste?“

„14.10.2020. u 19:03:38 časova, DEJAN TEŠIĆ: Vrlo blizu, vrlo blizu, svakog sekunda skrećem, ne mogu da držim telefon, stoji mi da se ne vidi u retrovizoru, vrlo blizu, evo skrećem za 10 se“…

„14.10.2020. u 19:03:49 časova, DEJAN TEŠIĆ: Aj (nerazumljivo) blokiraj, evo ga, svakog sekunda skreće, još jed“…

„14.10.2020. u 19:04:13 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Okej, okej, evo smo mi brate na poziciji čekamo“.

„14.10.2020. u 19:04:35 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Evo brate, vidimo ih, krećemo mi za njima“.

„14.10.2020. u 19:05:55 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: (Drugi glas na snimku NN: Da mu kažem) APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Tešo brate, blokiraj ovog iza, ovog iza tebe, nemoj da mu daš da prođe“.

„14.10.2020. u 19:06:05 časova, MILOŠ BUDIMIR: Braćo, pišite vi kad budete na 3-4 minuta od kuće“.

„14.10.2020. u 19:06:33 časova, DEJAN TEŠIĆ: Usporavam imam dva automobila iza sebe, namerno ih usporavam, vi ga preuzmite gore evo ga kreće uspinjanje“

„14.10.2020. u 19:06:57 časova, MILOŠ BUDIMIR: Ne brini se jedan-četiri benzin, nije turbo, ne može da ide uzbrdo“.

„14.10.2020. u 19:07:17 časova, DEJAN TEŠIĆ: „A3″ metalik sivi juri za njim. Sad ćemo da vidimo šta je to…sam zaspo…uspori“.

„14.10.2020. u 19:07:52 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Udari ga brate, udari ga ako je njegov“.

„14.10.2020. u 19:07:53 časova, DEJAN TEŠIĆ: Pretekao je njega taj „A3″ to je izgleda neki lokalac u žurbi ali svakako vidim da ste iza, svakako ću ja da presečem put mada iza nas nema niko, niko, niko baš“.

„14.10.2020. u 19:08:15 časova, MILOŠ BUDIMIR: Ma to nije primarno brate, samo da on uđe ovde, mi smo spremni, nego to je sad ono, udarilo ludilo u glavu“.

„14.10.2020. u 19:08:20 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Dobro, dobro, dobro“.

„14.10.2020. u 19:08:31 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Nije nije brate, išli smo i mi za njim, sve je u redu, blokiramo sad put zajedno i to je to“

„14.10.2020. u 19:08:34 časova, DEJAN TEŠIĆ: Ajde Vi ako ste a jeste iza mene „Audijem“ Vi presecite put i sve, a ja da proletim ispred samo da proverim ovaj „A3″ pred kraj brate“.

„14.10.2020. u 19:08:35 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Važi brate, važi“

„14.10.2020. u 19:09:10 časova, MILOŠ BUDIMIR: Bilo bi dobro da te preteknu Kantona i Luka i da ti posle njih presečeš put a da oni blokiraju ulicu kad on skrene“.

„14.10.2020. u 19:10:29 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Važi, važi brate, fleš burazeru, znači ima neka „Fabia“ iza blokiraj, ne daj joj da prođe, koja ide za nama, neka dva matorca su unutra. Kad budeš preseko to a mi idemo brate ovamo“.

„14.10.2020. u 19:11:26 časova, DEJAN TEŠIĆ : Oćete odma da ih iskidam ili još malo pa da ga presečem, a“?

„14.10.2020. u 19:11:47 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Nemoj, nemoj kazaćemo ti mi kad“.

„14.10.2020. u 19:13:02 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Još tri minuta, još tri minuta do mesta“.

„14.10.2020. u 19:14:06 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Arise jel ti trebamo“?

„14.10.2020. u 19:14:54 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Važi brate“.

„14.10.2020. u 19:15:41 časova, DEJAN TEŠIĆ: Zaustavio sam ove jedno minut i po i kako se zove „Fabia“ ta i jedna žena „C3″ i ništa više nema“.

„14.10.2020. u 19:16:05 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Okej brate… (drugi glas) Gde će“?

„14.10.2020. u 19:16:29 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Nije još brate moj, nije još“.

„14.10.2020. u 19:18:22 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Evo brate skrenuli su u uličicu, tu su kod Vas za 20 sekundi“.

„14.10.2020. u 19:18:40 časova APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Braćo eto su Vam tu ispred brate ove kap“…

„14.10.2020. u 19:18:46 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Imamo mi vizuelno na njima, gledamo ih“.

„14.10.2020. u 19:19:16 časova, APARAT MARKA BUDIMIRA A KORISTI BOJAN HRVATIN: Evo brate ulazi, ulazi, uparkirava se braćo, zamako ne vidim ga više“.

„14.10.2020. u 19:20:00 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Bravo braćo, čekamo sliku sad i onda da se izgrlimo i izljubimo.“

„14.10.2020. u 19:27:17 časova, DEJAN TEŠIĆ: Izgleda brate da su svi tamo ušli brate, vidiš da nema nikakvog signala tamo“.

„14.10.2020. u 19:28:08 časova, DEJAN TEŠIĆ: Ja čekam, da li da se vraćam nazad da li da ovaj idem gore, šta da radim“.

„14.10.2020. u 19:28:59 časova, DEJAN TEŠIĆ: Izgleda da je dobar onaj ometač vidiš da ga ništa ne čujem“.

„Činjenice koje su predmet dokazivanja i to da su po dovoženju pok. Lazara Vukićevića u Ritopek ***, okrivljeni Lalić Srđan, okr.Miloš Budimir i okr.Draganić Vlade savladali i vezali oštećenog Lazara Vukićevića, a zatim ga zajedno sa okr.Đurić Nemanjom pretukli, i odveli u skrivenu prostoriju, gde su ga po nalozima okr.Miljkovića i okr.Belivuka koji su im putem kriptovanog telefona tražili da prema oštećenom Vukićeviću budu posebno svirepi rečima:“ neka pati najviše“, mučili, tako što mu je okr.Srđan Lalić (cenzurisano), okr.Miloš Budimir mu je (cenzurisano), nakon čega su mu na silu svi zajedno stavili u usta gumeno crevo i pustili vodu u organizam i tako ga gušili i konačno udavili, i tako ga lišili života, i to okr. Budimir Miloš,okr. Marko Budimir, okr.Draganić Vlade, okr. Lalić Srđan i okr.Đurić Nemanja“:

„Okr. Hrvatin Bojan koji navodi da kada su kada su došli u kući u Ritopeku, tu su se već nalazili osum. Lalić Srđan, Miloš Budimir i Draganić Vlade. Po dolasku osum. Nemanje Đurića i ošt. Lazara Vukićevića u Ritopek, ***, osum. Miloš Budimir je zadao udarac ošt. Lazaru Vukićeviću u predelu glave a potom sa ostalim osumnjičenim uneo oštećenog u tajnu prostoriju-bunker. Tom prilikom, na licu mesta bili su prisutni osum. Miloš Budimir, Marko Budimir, Draganić Vlade, Lalić Srđan i Nemanja Đurić dok su on i Tešić Dejan otišli sa lica mesta“.

„Isprave dobijene putem međunarodne pravne pomoći u krivičnim stvarima“:

„Čet grupa : Veljko Belivuk, Marko Miljković, Marko Budimir, Miloš Budimir, Srđan Lalić, Dejan Tešić, Nemanja Đurić, Hrvatin Bojan, Draganić Vlade“

„14.10.2020. u 19:48:21 časova, MILOŠ BUDIMIR: Braćo sve je u redu, vezan je, sve, imao je prangiju džukela i kad je izašao iz kola drži prangiju i ja ga gledam, gledam, gledam, izvadio iz ranca prangiju i brate drži ovako u desnoj ruci i ja ga nabadam, vatam za levu ruku i on opaljuje. Bari skače i krenemo da se rvamo tu, dobro nije ubio nikog brate, prst sam polomio i brate nekako sam ga ispravio ali sam se iseko“.

„14.10.2020. u 19:49:39 časova, DEJAN TEŠIĆ: Je*em li ti smrada malog, sam rekao šipku u glavu odma da se ne proceni go*no malo“.

„Vreme 19:50:31 šalje Miloš Budimir sliku Lazara Vukićevića u tajnoj prostoriji“.

„14.10.2020. u 19:50:37 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Bravo braćo, šta da ti kažem, bravo, i ovaj danas isto imo prangiju pa smo ga odma otfikarili. Ekstra, brate molimo Vas evo tu smo ja i Soprano“…

„(drugi glas) Brate molimo Vas“…

„Neka pati najviše, svi ko može“…

„(drugi glas) I nemojte mnogo po glavi, najviše po telu ali ovoga puta dajte 102% sebe. Znači hvala Vam, hvala Vam do neba. Krivo nam je nismo mogli da radimo dve akcije u isto vreme, evo mi ovde brate uradismo danas trojicu, znači eto Vi tog tu, molim Vas, znači iz petnih žila i dajte nam ga na telefon, daj da ga, kad budete išli daj da mu pošaljemo jednu poruku brate“…

„Vreme:19:50:43 šalje Miloš Budimir slika Lazara Vukićevića u tajnoj prostoriji“.

„Vreme 19:50:46 šalje Marko Miljković slika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića“.

„Vreme:19:50:57 šalje Miloš Budimir slika Lazara Vukićevića u tajnoj prostoriji“.

„14.10.2020. u 19:51:34 časova, MILOŠ BUDIMIR: Pokazao bi ja Vama da pokažete Miletu ali mi je sje*an skroz prst“.

„14.10.2020. u 19:52:05 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Jel Laza i dalje ljut ili se odljutio brate?“.

„14.10.2020. u 19:53:03 časova, MILOŠ BUDIMIR: Brate ne znam šta je, toliko sam ga tukao da ne može da priča a (cenzurisano) brate pošto je puco pored mene tj. hteo je u mene, ali sva sreća nije. Je*em li mu sve da mu je*em“.

„14.10.2020. u 19:54:00 časova, MARKO MILjKOVIĆ: E brate ovo kad smo doživeli, danas je ovo pobeda da pamtimo datum“.

„14.10.2020. u 19:54:34 časova, MILOŠ BUDIMIR: brate, džukela namazana je l znaš, iz ranca izvadio utoku i sve mu je*em da mu je*em“.

„14.10.2020. u 19:55:44 časova, MARKO MILjKOVIĆ: e Lazo debilu, slušaj sada ovako, kod tebe ćemo da sve sada premostimo, sada posle tebe kada ubijemo, ubićemo ti tatu, onda ti ubijamo brata i sve što si poznavao i voleo ikada, znači tata i brat ti stižu brzo, brzo, dođi „Soprano“ i ti da mu kažeš šta ima, je*o sam ti mamu za sve, pi*ko jedna mala“.

„(Drugi glas): E ovde „Vepar“ druže, gde si Laki, je li bre kome će „grobari“ da puše ku**eve, sada ćeš da vidiš kako se puši ku*ac. Slušaj, znaš da će da te biju toliko, znači da moliš da te ubiju, a imaš sreće što mi ovde deremo ove glupe Crnogorce, pa ne možemo mi, jer smo se već spremili da drkamo ku*ac od Pljevalja do Beograda i da ti ga nabijemo u oko, tako da, crkni smrade ciganski, sve ćemo da Vas pobijemo, sve, sve, znači tatu i brata ti šaljemo ekspresno“.

„14.10.2020. u 20:01:06 časova, DEJAN TEŠIĆ: braća, je l se vraćamo prema gradu, šta da radimo kažite?“

„14.10.2020. u 20:01:43 časova, MARKO MILjKOVIĆ: ništa brate, ti ka gradu, nemoj da ideš ti tamo i brate budi još malo operativan ako nešto bude trebalo“.

„14.10.2020. u 20:02:36 časova, DEJAN TEŠIĆ: naravno brate, na ovom sam telefonu sad pošto mi je onaj drugi moj ostao tamo na gajbi“.

„Vreme 20:25:47 šalje Miloš Budimir slika Lazara Vukićevića“.

„14.10.2020. u 21:37:29 časova, Veljko Belivuk: evo pošto ne mogu da vas imam na kripti, ne smem, jer ovaj telefon nije naš, samo da vas pozdravim puno braćo, da se zahvalim svima, bez …. ne znam kako se izgovara to, prenesite nam utiske molim vas, znači dajte nam malo da nahranimo ego, umorni smo, prljavi smo, smrdimo, znači haos“.

„14.10.2020. u 21:37:45 časova, Veljko Belivuk: evo braćo još smo u čizmama brate, znači haos, pričajte malo molim vas“.

„14.10.2020. u 21:38:57 časova, MILOŠ BUDIMIR: brate, još su unutra „Kantona“ i „Bari“ ja sam izašao da vam se javim, sada ćemo mi malo da uđemo da sednemo, razmišljam se da li da idemo sada ili ujutru odavde, pa ćemo kada uđemo unutra da vam se javimo malo da vam pišemo i da se smejemo malo, sve u svemu dobro je prošlo, treba da slavimo današnji dan kao pa kao novi rođendan, jer brate sva sreća pa je „Tajson“ udario u vrata jer je vozilo bilo visoko i nije mogao da uđe u garažu, pa je ovaj izašao napolje, da je ušao u garažu pobio bi nas kao zečeve brate“.

„14.10.2020. u 21:40:50 časova, Veljko Belivuk: čuo sam brate, ne znam šta da kažem, mnogo nam je krivo i mi smo imali istu situaciju samo nije stigao da opali, jer smo bili brzi, znači uhvatili smo ga ruku i opalili u glavu, tako da, eto mi smo imali sreće da nije ni stigao, vi da vas nije pogodio, ne znam šta da kažem eto, hvala vam, hvala vam puno, danas je veliki dan za sve“.

„14.10.2020. u 21:42:03 časova, MILOŠ BUDIMIR: nema brate za šta hvala, hvala Bogu milome da je sve prošlo kako treba, uf kažem ti, evo sad mi se vraća sve to, al dobro je ćutim, čak sam u jednom trenutku mislio da me u srce pogodio, jer mi je bila krvava ruka, a ruka mi je bila krvava od njega ustvari brate“.

„14.10.2020. u 21:58:44 časova, Veljko Belivuk: možda oplođava Lazu, možda (cenzurisano) pa neće da izađe brate još“.

„14.10.2020. u 21:59:25 časova,VLADE DRAGANIĆ: (cenzurisano)“.

„14.10.2020. u 21:59:44 časova, VLADE DRAGANIĆ: zgodan je, zgodan je, maneken“.

„14.10.2020. u 22:00:33 časova, Veljko Belivuk: o matori perverznjaku i ti si tu“.

„14.10.2020. u 22:01:02 časova, VLADE DRAGANIĆ: tu sam nego ne vid… ja loše vidim i onda ne mogu da pišem ni da čitam poruke, nego sjedim na parkingu, čekam da vidim šta će da idem po njih ili ne“.

„14.10.2020. u 22:01:26 časova,VLADE DRAGANIĆ: ja sam bio krenuo kući pošto sam, nisu mi nikako, ja sam od jedan sat isključen pa da vidim da idem kući, pa sam mislio ujutru rano da to pokupim šta treba još tamo i da idem, nego oni sada u, završena misija pa da idem da ih pokupim da ih vratim za grad“.

„Vreme 22:03:01 šalje Miloš Budimir slika Marka Budimira u kući u Ritopeku na spratu kako jede“.

„14.10.2020. u 22:04:01 časova, MILOŠ BUDIMIR: inače da vam kažem da je Lazi bio (cenzurisano).

„14.10.2020. u 22:04:02 časova, Veljko Belivuk: šta ćeš bre kući brale, ti si kući po Bogu, misliš krenuo si u stan, jaoj, nema od sada samo glasovne koliko ja vidim da ide na ovom skaju, slikovne, glasovne, video pozivi, ovako niko više nikom neće verovati, o gde si „Kantona“ burazeru moj, šta si radio našem drugu pričaj“.

„14.10.2020. u 22:04:44 časova, Veljko Belivuk: „Arese“ ne preskači mi te sočne detalje, kreni od početka brate, zamisli kreneš knjigu od 500 strana, a čitaš sa 347, nije zanimljivo, moraš da kreneš od prve, ja znam da je to tebi naporno brate, ali daj malo da uživamo i mi“.

„14.10.2020. u 22:06:04 časova, MILOŠ BUDIMIR: je l znaš onu nije da zavađam, ali „Kratos“ ti nije preneo, pa brate ovako, ajmo iz početka, kad je ušao, opalio to znaš, onda smo ga tukli, tukli, tukli, tukli, tukli i tukli, onda je pao u nesvest, pa smo ga onda uveli unutra, pa sam mu ja skrco prst“.

„14.10.2020. u 22:12:15 časova, Veljko Belivuk: te detalja sam, dotle sam pratio iole, onda znam da smo mu pustili našu poruku i da je on hrabro rekao da se on nas ne boji, reci brate je l smo mu uterali strah u kosti onako“.

„14.10.2020. u 22:12:56 časova,VLADE DRAGANIĆ: ma bio je unakažen, nije znao đe se nalazi, nije trebalo ga ispitivati, može mu se uzet neke pare“.

„14.10.2020. u 22:12:57 časova, MILOŠ BUDIMIR: pa nismo u kosti, ali zato smo u pluća, napunili smo ga crevom vodom brate, davio se brate u plićaku“.

„14.10.2020. u 22:13:29 časova, VLADE DRAGANIĆ: mali pegla, sve vrag nosi, ja nemoj polako, sačekaj malo, strpi se“.

„14.10.2020. u 22:14:28 časova, Veljko Belivuk: ha, ha, ha, to još nismo radili, ko se setio te gadosti leba ti, je l promenio priču bar do kraja, reci mi samo, je l bio hrabar do kraja, da ga još više mrzim il je postao pi*ka pred kraj“.

„14.10.2020. u 22:14:34 časoav, VLADE DRAGANIĆ: vjerovatno bi nešto i reka ali ko ga je*e“.

„14.10.2020. u 22:15:05 časova, VLADE DRAGANIĆ: on nije bio, nije bio pri sebi je*o ga ti, ne zna ni kako se zove, a ne da nešto kaže“.

„14.10.2020. u 22:15:24 časova, VLADE DRAGANIĆ: ima je potres malog i potres velikog mozga“.

„14.10.2020. u 22:15:26 časova, MILOŠ BUDIMIR: brate, pa ko će, kome je palo na pamet, „Bariju“ kome može da padne, davio ga u plićaku, a ovaj, on je bio izgubljen brate, nije on, nije bio hrabar da kažeš kao držao se, nego nije znao gde je brate, mnogo smo ga otkinuli brate, izgubljen je bio totalno“.

„14.10.2020. u 22:16:27 časova, MILOŠ BUDIMIR: Boske brate, pogledaj kome si poslao slike neke, brate briši, briši celu tu, „Supermenu“ si poslao neke slike brate sa greškom je l znaš, briši to sve, briši, „Supermena“ briši iz imenika“.

„(drugi glas): nemoj da ga briše, al briši to rivojkuj poruku što kaže „Bari““.

„14.10.2020. u 22:16:30 časova, VLADE DRAGANIĆ: ma trebalo je samo trebalo je samo malo da ga opusti i on bi sve nama rekao, nego on ima ozbiljne povrede mozga“.

„14.10.2020. u 22:17:02 časova, MARKO MILjKOVIĆ: je li brate, ništa mi draže nema nego što smo Lazu odrali, znači brate ja ne mogu da ti opišem, vidi odrali smo Lazu, odrali smo „Kasapa“, odrali smo „Zeca“ i evo ga „Kapetan“ i njega ćemo da oderemo za koji dan, znači burazeru četvorka danas, ubili smo ih i to sve ključni“.

„14.10.2020. u 22:17:06 časova, MARKO MILjKOVIĆ: i danas „Kasapa“ na nas izvadi isto brate pištolj, nego smo mu odmah pucali brate u glavu tri metka i ostao je sa pištoljem u ruci, eto tako smo ga ubili“.

„14.10.2020. u 22:17:16 časova, VLADE DRAGANIĆ: Jesam, jesam sve sam izbrisa, sve sam izbrisa super skaju sam posla“.

„14.10.2020. u 22:17:37 časova VLADE DRAGANIĆ: Ne vredi nije se ođe moglo, ne može jer bio je neko kod njih“.

„14.10.2020. u 22:17:53 časova _Veljko Belivuk_: (kroz smeh) Boske ti si legenda, zamisli ovo super skaj, šta super mi kad ja nemam slike, ju majko moja“.

„14.10.2020. u 22:18:35 časova _MILOŠ BUDIMIR_: Boske piši broj od mog ćaleta, mnogo me nervira pošalji mu jednu sliku“.

„14.10.2020. u 22:18:55 časova, VLADE DRAGANIĆ: Ma samo noge, samo noge tri slike, noge i jedan dio glave kako leži ali nisu neke slike“.

„14.10.2020. u 22:19:22 časova _MILOŠ BUDIMIR_: Nema veze burazeru, to je naš brate tako da rešili smo to“.

„14.10.2020. u 22:19:33 časova _Veljko Belivuk_: A dobro ako si mu poslao noge i glavu to je…o majko moja šta je ovo crni humor, šta kaže Boske, izbili mu sve iz malog i velikog mozga, taj mozga nije imao druže“.

„14.10.2020. u 22:19:45 časova _Veljko Belivuk_: Pa dobro za njega smo saznali a gde su ovi što nismo saznali da su (nerazumljivo)“

„14.10.2020. u 22:20:01 časova, VLADE DRAGANIĆ:Ja ne znam što ga niste izbrisali je*ali ga vi koji će nam ku*ac“.

„14.10.2020. u 22:20:15 časova, VLADE DRAGANIĆ:Ima je potres malog i velikog mozga, zbog toga je ništa nije zna“.

„14.10.2020. u 22:21:18 časova _Veljko Belivuk_: Pa ne bi reko da nije znao, vidiš šta je reko prvo, rekao je da se od njih boji, jao braćo ja vama ne mogu da opišem mislim ovo nije moglo drugačije, morali smo mi ovde, oni tamo jer takav je bio poso ali verujte mi da ja ne mogu da prežalim što ga mi nismo ubili. A reci mi od čega je umro, jel od batina umro ili ste ga nešto ono udavili, (cenzurisano) dok je bio živ ili mrtav.

„14.10.2020. u 22:22:18 časova, VLADE DRAGANIĆ: Nisam prisustvova tom činu“.

„14.10.2020. u 22:23:18 časova MILOŠ BUDIMIR: Brate umro je od stresa (govori kroz smeh)“.

„14.10.2020. u 22:22:20 časova Veljko Belivuk: E brale moj a taman si mislio da ćeš da se odmoriš od nas budala, kad ono ku*ac, dođu jedan nov, najjača rečenica je kad si rekao gde ih više nalaze, to mi je brate najjače“.

„14.10.2020. u 22:23:32 časova MILOŠ BUDIMIR: A brate davili smo ga, šta da radimo, već je pobacio bio, nije znao šta priča, gde je i gde se nalazi i onda smo ga davili brate crevom. Ne znam što šapućemo“.

„14.10.2020. u 22:23:56 časova, VLADE DRAGANIĆ: Ne, ne ovo je pravi, nema greške“.

„14.10.2020. u 22:24:08 časova, VLADE DRAGANIĆ: Ozbiljna džukela, ozbiljna džukela“.

„14.10.2020. u 22:24:33 časova, DEJAN TEŠIĆ: Brate a da ste vi čuli planove na gajbi, nećemo mnogo da ga diva, mora to da traje dva dana, polako, ja kažem opalite ga odmah u glavu šipkom čim izađe nemoj da preterate, ma ne tebra pa moramo da ga mučimo, pa nećemo krv je*ote šta vam je“.

„14.10.2020. u 22:25:07 časova, DEJAN TEŠIĆ: Kaže Bari pa gde da ga udarim da mi umre tako, kaže da ga uradim šipkom u glavu, kaže polako to moramo da ga ispitujete polako sad kaže“.

„14.10.2020. u 22:25:11 časova Veljko Belivuk: Pa i mi smo tako nešto slično rekli pa da vidiš šta smo napravili burazeru“.

„14.10.2020. u 22:25:37 časova, VLADE DRAGANIĆ: On je ozbiljna budala, odavno nisam vidio kad mi je Bani ispriča šta se sprema ja sam mislio da je on teški mentol, na šta on nasjeh“.

„14.10.2020. u 22:31:54 časova, DEJAN TEŠIĆ: Gospodine Bari objasnite mi molim vas šta bi sa onom vašom pričom dok ste sedeli u onoj lezi begu da treba to da traje dva dana, lagano, ti smiruješ, da nećeš da udariš odmah šipkom o glavu da ga slučajno ne povrediš jako. Molim te samo mi objasni šta se dogodilo tačno sa tom pričom od danas“?

„14.10.2020. u 22:33:25 časova, Srđan Lalić: Brate imali smo sreće mogo je da nas ispraši kao majmune, veruj mi, dal je snimio na vreme il video brate o čemu se radi, ja bio pored ja kreno priču, reko e brate naš čekali smo te, eno dole da vidiš kako, ma nisam stigao da kažem da vidiš kako zapoma… bum Mare ga nabode u glavu, ja skočim na pištolj padnem s njim i uvatim mu pištolj, kad sam stigo reko ubi, ubi, međutim ku*ac ma je*eno. I tu je dobio strašne batine on je tu pao već brate u ozbiljnu nesvest jer da smo ga ubili, ma s*anje baš to brate, ma da brate već je tu izgubio kompas dosta. Posle brate ceo je crn bio on se nije nešto mnogo ni opirao, nije kuko, ništa, već je bio u šoku strašno“.

„14.10.2020. u 22:36:17 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Eto ti mislim ali ista situacija od danas, isto, mi ulećemo ovaj vadi prangiju brate odmah i odmah smo mu pucali u glavu, inače brate pobi nas sa dum dum mecima i blokom, znači ista situacija brate, isto je izvadio prangiju odma“.

„14.10.2020. u 22:37:38 časova, Srđan Lalić : I ovaj je imao prva tri dum, dum metka a posle je imao prošarane neke sa crnim zrnom i ostalo, a prva tri su bila dum dum“.

„14.10.2020. u 22:38:16 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Eto ti, isti princip. Koji pištolj je imao, ovaj je imao blok“?

„14.10.2020. u 22:39:05 časova, VLADE DRAGANIĆ: Gluk 17, ne vredi baš je bilo zato što je mrak bio i nije se vidlo i ja ugasio“…

„14.10.2020. u 22:39:26 časova, VLADE DRAGANIĆ: Kojeg dana će da bude naoružan je*em li ga usta“.

„14.10.2020. u 22:39:40 časova Veljko Belivuk: Super taman nam i glok ostavio, top, do ja*a“.

„14.10.2020. u 22:39:45 časova Veljko Belivuk: I mi smo zaplenili jedan GLOK danas, ko da nam trebaju al ajde“.

„14.10.2020. u 22:40:09 časova, MARKO MILjKOVIĆ: Je*i ga brate to mi je samo da ja znam šta da radimo, nismo mogli da znamo ni za ovog našeg, bitno je prošlo sve top“.

„14.10.2020. u 22:40:10 časova, VLADE DRAGANIĆ: Odlično, odlično, vrhunski“.

„14.10.2020. u 22:40:49 časova, Srđan Lalić : Isto glok brate sa braon onom ručkom“.

Sutra: Ubistvo Radojevića, krađa automobila i navođenje policije na pogrešan trag

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.