“Sve maske su pale, više ne može da se udvara i koketira…”: Marinika Tepić tokom protesta u Novom Sadu

7
Foto: Printscreen N1

Poslanica Marinika Tepić izjavila je za N1 sa protesta u Novom Sadu da je tu, “ne samo zato što je narodna poslanica, nego i majka, neko ko ovoj deci treba da pomogne da se izbore za svoju slobodu i pravdu”. “Na ovo okupljanje pozvao je niko drugi do Aleksandar Vučić, direktno je pozvao ljude na ovu vrstu pobune”, kaže Tepić.

Kako je rekla, razlog što je na protestu, je “ne samo što je narodna poslanica koja treba da bude uz narod i građane, nego je i majka”.

“Neko ko ovoj deci treba da pomogne da se izbore za svoju slobodu i pravdu, oni su kivni. Kao što vidite, ovde je prosek godina 25, mi smo veterani pored njih. Ta mladost neće da bude slagana, obmanjivana, da sad već govore da imaju još dva ispita i pakuju stvari da idu u jednom pravcu”, kaže ona.

Govoreći o događajima na protestu u Novom Sadu, kaže da misli da je potpuno jasno da se radilo o provokacijama.

“Niko od ovih mladih ljudi, iako imaju energije, ipak su dovoljno obrazovani i hrabri da ne nanose drugome štetu”, kaže ona.

Prema njenim rečima, “ušli smo u devetu godinu”.

“Sve maske su pale, više ne može da se udvara i koketira, kap je prelila čašu kada su svi shvatili ono na šta smo mi ranije upozoravali – lažni izbori, simulacija da je sve u redu, da je epidemija gotova… Na ovo okupljanje pozvao je niko drugi do Aleksandar Vučić, direktno je pozvao ljude na ovu vrstu pobune”, kaže Tepić.

7 KOMENTARA

  1. Marinika, Marinika koji su nivo kulture i obrazovanja bili tvoji roditelji i kumovi kad si ti dobila ime po pesmi, u to vreme su davali deci ime po filmovima na primer Tarzan.

  2. Marinka imala si šansu od 2000 do 2014 godine Sta te sprečilo da dovedes dddeeemmmokratiju

  3. Marinika ako si majka kao što pišeš onda budi kod kuće sa svojom decom a ne sa ovima drogiranima koji razbijaju naš grad i to sve na vaš nagovor. Tebe , Đilasa i ostalu gamad treba zatvoriti negde na ekonomiju i da radiš fizičke poslove pa da vidiš kako se živi od rada a ne od otimanja od države. Sram da vas bude sve.

  4. Sad je pravi momenat da Marinika prevari demonstrante I preuzme protest……samo da mi ne lomi bagreme

Comments are closed.