Budva, turistički centar Crne Gore i regiona na najlepši i najveseliji način počeće ovogodišnju letnju turističku sezonu.

Na stadionu „Lugovi“ na samom ulazu u grad , iz pravca Podgorice i Bara, održaće se trodnevni festival u čast dobre muzike, piva, turizma i druženja.

Željko Joksimović, Ortodox Celts, Hladno pivo, Plavi orkestar, YU grupa, Brkovi, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Who See, uz tribute bendove, nastupiće pred publikom, koja se očekuje iz svih zemalja regiona.

Gradske službe i organizatori događaja naglašavaju da je sve spremno da dobra zabava počne.

Koncerti koji će se od 14. do 16. juna održavati od 18 sati i 30 minuta, pa sve do 2 sata nakon ponoći biće besplatni za sve posetioce.

Obezbeđenje celokupnog prostora biće na najvišem nivou, a cene u kvalitetnom privatnom smeštaju su izuzetno povoljne u ovom periodu godine.

I najpopularniji regionalni bendovi i izvođači spremni su za susret sa publikom prvog “Budva beer festa”.

“Radujem se što ću letnju sezonu početi na moru, u Budvi pred 20.000 raspoloženih gostiju.

Očekujem sjajnu energiju, podsetićemo se najvećih hitova i uveren sam da ćemo posle festivala o njemu pričati kao o dogadjaju koji se pamti. Retke su prilike da na jednom mestu pozdravimo publiku iz okolnih zemalja u kojima inače rado nastupamo i zato se posebno
radujem Budva Beer festu”, izjavio je Željko Joksimović, jedna od vodećih zvezda festivala, ali i najpopularnijih izvođeča regiona.

Grad sa tradicionalno najboljom zabavom na Jadranu očekuje goste muzičkog spektakla domaćinski, a sudeći po najavama i lepo vreme će biti na našoj strani, pa će nas sunce i prepoznatljivi muzički zvuci uvesti u još jedno leto za pamćenje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.