STRAUSS ADRIATIC: Prijateljstvo se gradi uz šoljice kafe

0
Doncafe

Čini se da je Međunarodni dan prijateljstva, koji se obeležava 30. jula, ove godine svima značio više nego ikada ranije. Situacija sa pandemijom koronavirusa pokazala je koliko je zapravo ljudskosti i brige o čoveku u današnjem korporativnom svetu.  Mnoge kompanije su još u martu preduzele neophodne mere bezbednosti i zaštitile svoje zaposlene, stavljajući njih i zdravlje njihovih porodica na prvo mesto. I sada, posle mesec dana relaksacije mera bezbednosti, mnogi ponovo rade od kuće. Međutim, ono što svima pomaže da lakše podnesu ovu situaciju su upravo dobri odnosi među zaposlenima i razumevanje menadžmenta, pa se svi još više trude da na “dobro uzvrate dobrim”. Tako se, uz šoljicu kafe putem popularnih aplikacija, prave planovi, donose odluke i dele ideje za nove projekte.

I nije važno u kom delu sveta ko sedi, jer cela Strauss Grupa, čiji je Strauss Adriatic deo, neguje solidarnost, razumevanje i saosećajnost. Deljenje tih vrednosti je dovelo i do stvaranja brojnih prijateljskih odnosa među zaposlenima u celoj grupaciji, bilo da su u Izraelu, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Ukrajini, Nemačkoj ili Srbiji. Pitanje “Kako si ?” danas znači pružanje podrške i ruke prijateljstva. 

Iz osećaja solidarnosti i sa svim ljubiteljima kafe, Doncafé je odlučio da im se zahvali na vernosti i prijateljstvu projektom Kafa kod kuće. Sada svi džezveri mogu da poruče domaću ili espresso kafu, koja im stiže na kućni prag. Baš povodom Međunarodnog dana prijateljstva, mnogi su odlučili da poruče Doncafé paket i obraduju sve drage ljude sa kojima dele sve srećne, ali i manje lepe trenutke u životu.  

Sada, više nego ikad, shvatamo da smo odgovorni da ojačamo svoju sposobnost razumevanja i na taj način učinimo sebe boljim. Uz Međunarodni dan prijateljstva želimo da obojimo novu životnu rutinu svežim bojama. U našoj kompaniji svi se mogu osećati sigurno, verovati u šta žele i biti slobodni. Zato volite svoje prijatelje, čuvajte ih, negujte i stvarajte nove zajedničke trenutke uz šoljicu Doncafé kafe.