Ispred Skupštine Srbije večeras su se okupile dve grupe građana koje podržavaju poslanike SNS Aleksandra Martinovića i Sandru Božić, odnosno lidera Dveri Boška Obradovića, koji su stupili u štrajk glađu.

Pristalice SNS uzvikuju „Boško fašisto“ i nose zastave Srbije kao i transparent sa zajedničkom fotografijom predsednika Srbije i Kine, Aleksandra Vučića i Si Đinpinga, uz natpis „Srbi i Kinezi braća zauvek“.

Obradović je sišao sa stepenica do ljudi koji mu pružaju podršku u trenutku kad je došao lider Stranke sloboda i pravda Dragan Đilas, ali i drugi članovi Saveza za Srbiju. Sa njima je došla grupa ljudi.

Lider Dveri je uzeo zastavu Srbije i sa njom mahao sa stepeništa ispred ulaza u parlament.

Između dve grupe građana raspoređeni su pripadnici policije i Žandarmerije a po navodima medija, za sada nije bilo incidenata.

Lider Dveri Boško Obradović juče je započeo štrajk glađu ispred Skupštine Srbije tražeći odlaganje izbora i pregovore vlasti i opozicije posle čega je i dvoje poslanika SNS stupilo u štrajk glađu sa zahtevom da tužilaštvo preduzme mere po Krivičnom zakonu protiv grupe koja je u petak izazvala incident ispred parlamenta.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentara

  1. Dragoljub
    12. мај 2020. 14:35

    Ovoj zemlji nisu potrebni vanjski neprijatelji. Dovoljni smo sami sebi da se pobijemo i nestanemo.Zadnjih 8 godina je dno koje je Srbija tražila i dobila. Kako će dalje to nikome nije jasno. Kakve su posledice, saznaćemo ali će tada biti kasno.

  2. Milan
    12. мај 2020. 17:24

    Prije neki dan u skupštini istegao i bacio zastavu Srbije, sad mase Srpskom zastavom, koje licemjerstvo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.