Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da su audio-zapisi na kojima se čuje kako poručuje saradnicima da moraju da skupljaju kapilarne glasove za SNS montirani, te da ne zna koji je motiv za njihovo objaviljivanje.

Stamatović je za N1 objasnio da su snimci nastali tako što su rečenice koje se mogu čuti istrgnute iz konteksta i izjava koji je davao ranije.

„Kada preslušate, neko ko se razume o to, vidite da nisu smislene rečenice, da su istrgnute iz konteksta i da je stavljano u taj snimak nešto što sam govorio i pre deset i pet godina i sada je upakovano u ovo moderno i savremeno vreme. To se vidi po iskidanim rečenicama, jer nijedna rečenica nema smisla, ako saslušate do kraja“, kaže Stamatović.

Za N1 je demantovao da zna nešto o prikupljanju kapilarnih glasova za SNS.

„Nit sam video, niti sam doživeo to, nit u tom smislu pričao, niti neke dokaze imao da oni to rade. Notorna je laž da sam ja davao naredbe da neko prikuplja kapilarne glasove za SNS što apsolutno nije tačno“, kaže Stamatović.

Poručio je da je na nadležnim organima da utvrde ko montira snimke i da će tražiti zadovoljenje pravde na sudu.

„Mi imamo grupu građana koja je ostrašćena prema nama i sa lažnih profila dostavljaju snimke. Imao sam situaciju da je jedna službenica snimila zvaničan sastanak i poslala snimke i postavljamo pitanje i tražimo od tužilaštva da se utvrdi kome ona dostavlja snimke“, kaže Stamatović, koji poručuje da se ničega ne plaši i da očekuje da će „Zdrava Srbija“ odneti apsolutnu pobedu na predstojećim lokalnim izborima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.