“Šta ti meni dobacuješ”, “Gde si p…o, još nisi u zatvoru”: Nedeljnik otkriva šta se sve dešavalo između Gage Antonijevića i Dragana Bjelogrlića

1
Screenshot

Snimak prikazuje samo jedan deo tuče, a Blic je objavio da je nakon razdvajanja došlo do novog koškanja između dvojice reditelja. Objašnjeno je da taj snimak nije pušten, jer navodno to mesto nije pokriveno kamerama.

Šta je Bjelogrlić rekao neposredno pre napada i dalje je misterija. Sam Antonijević tvrdi da mu je Bjelogrlić pretio smrću, ali i da mu je navodno rekao “Je…a te Dara iz Jasenovca” što se iskoristilo u pojačavanju javnog utiska o Bjelogrliću, u kome je prikazan ne samo kao nasilnik nego i kao nekakav “ustaša sa Dedinja”.

S druge strane, svedoci poput Vladimira Kecmanovića nisu spominjali detalj o “Dari iz Jasenovca”, pa i dalje nema nezavisne potvrde da li je to tačno tako rečeno što izaziva sumnju da je uopšte tako i izrečeno.

Kecmanović je kazao da je Bjelogrlić govorio: “Šta ti meni dobacuješ”.

Kecmanovićev opis događaja poklapa se sa nezvaničnim saznanjima Nedeljnika koja otkrivaju šta je u stvari Bjelogrlić mislio pod rečenicom o dobacivanju.

Nedeljnik je razgovarao sa osobom koja je ranije tog dana prisustvovala sceni kada su se Bjelogrlić i Antonijević mimoišli. Tom prilikom, tvrde naši izvori, Antonijević je navodno rekao Bjelogrliću: “Gde si p…o, još nisi u zatvoru”.

Bjelogrlić je uskoro završio u zatvoru…

Ceo tekst objavljen je u novom broju Nedeljnika, koji je na svim kioscima od četvrtka, 26. avgusta

Digitalno izdanje i pretplata na nstore.rs

Svi čitaoci na poklon dobijaju primerak Mond diplomatika na srpskom jeziku

Naslovna strana novog broja Nedeljnika

1 KOMENTAR

Comments are closed.