“Šta sam rekla Anđelini kad sam je prvi put srela”

0
Profimedia


Nikada nije bila tajna da je holivudske glumice Dženifer Aniston i Anđelina Džoli nisu u dobrim odnosima, a svemu tome je kumovao ljubavni trougao u kojem su se našle. Aniston iza sebe ima dva propala braka, a prvi put se udala 2000. godine i to za kolegu Breda Pita.

Njihov brak je potrajao samo pet godina, a razlog njihovog razvoda navodno je bila upravo glumica Anđelina Džoli u koju se Pit zaljubio tokom snimanja filma “Gospodin i gospođa Smit”. 

U razgovoru za “Veniti Fer” Dženifer je progovorila i o tom delu svog života i otkrila da je Anđelinu srela smao jednom i to na parkingu na kojem se snimala jedna scena serije “Prijatelji”, u kojoj je Aniston imala jednu od glavnih uloga, prenosi B92.

Njihov susret se dogodio malo pre početka snimanja filma “Gospodin i gospođa Smit”, u kojemu su njen tadašnji suprug Bred i Anđelina imali glavne uloge.

Dženifer je ispričala da se zaustavila kada je videla Anđelinu, predstavila joj se i rekla: “Bred je tako uzbuđen što može da radi s tobom. Nadam se da se dobro zabavljate.” 

Naravno, nije mogla ni da naslutiti šta će se sve dogoditi u skorijoj budućnosti te da će je suprug ostaviti upravo zbog Anđeline, prenosi Mirror. 

Bred Pit i Anđelina su se venčali 2014. godine, ali i njihov brak se sa nakon dve godine neslavno završio.