“Šta je potrebno, da se ulagujem navijačima? Za mene je Partizan svetinja, ne interesuje me ni ko je u upravi, ni ko je na vlasti…”

0
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Partizan se plasirao u narednu rundu Lige konferencija, ali trener crno-belih Aleksandar Stanojević je bio po razočaran, prevashodno zbog ponašanja navijača. Partizan je sinoć protiv Anortozisa odigrao nerešeno i osvojio drugo mewsto u grupi, što obezbedljuje plasman u plej-of za osminu finala Lige konferencija.

„Posle ovoga, ne znam da li da uopšte ostajem, da li želim da radim u situaciji kad od početka osećam neku negativnost. Šta je potrebno, da se ulagujem navijačima, da ih hvalim, kad od prvog momenta kreće negativna atmosfera, kad se čeka svaka situacija da se kritikuju četiri mlada igrača koji su počeli utakmicu. Izuzetno sam tužan i razočaran. Za mene je Partizan svetinja, ne interesuje me ni ko je u upravi, ni ko je na vlasti“, rekao je Stanojević, prema Sport klubu.

„Ako si Grobar, budi Grobar do kraja, navijaj za svoj klub, a ne da imaš neku negativnu energiju. Igrači i mi smo strašno razočarani. Ne znam da li zaslužujemo titulu, borimo se kao lavovi svaki dan, svaku utakmicu, svaki trening Urošević jedva hoda, ćopa, i igra, neće da izađe. Sramota kakva je atmosfera bila, ne znam da li ću da ostajem više, da li da ostajem i da se borim za titulu, kad ni ne zaslužujemo titulu. Ako dođeš da navijaš, navijaj za svoj voljeni klub.

Ili si Grobar ili nisi. Prvi smo na tabeli, igramo proleće, i to ne odgovara, neko je ljut. Neću da budem više ovde, i sad mi kao postavljate neka pitanja da pričam o utakmici. O kojoj utakmici? Baš me briga. Ništa nam ne odgovara. Budite pozitivni, volite ovaj klub. Ako ga volite uopšte. Mi smo kao Grobari, koji Grobari? Dođe 500 ljudi… Uopšte me ne interesuje, nek nam zvižde sutra. Mi kao da smo ne znam sa kim igrali, igrali smo evropsku utakmicu“, poručio je trener Partizana.