Nepravilno sam gledao seriju „Kruna“. Mislim, nisam išao po redu. Počeo sam od sredine jer sam savremenik, i od vladavine Margaret Tačer, ere kralja, tada princa Čarlsa i ledi Dajane… Mislio sam, ajde gde da idem unazad jer u poslednje vreme odustanem ako je ono baš puno sezona.

Ali su mi mnogi rekli „Pa bolje su ti prve sezone ‘Crowna'“ i onda sam krenuo od početka. I jesu bolje epizode s početka. Odlične. Ali, počeo sam da primećujem jednu stvar – kako je serija odmicala – uvideo sam da nema baš puno pop kulture. Nije je zapravo bilo uopšte. Sve sam mislio biće, ima vremena… ne mora cela epizoda, ali da samo promakne kako su Bitlsi duvali u toaletu Bakingema dok čekaju ordene. Kada je bila epizoda sa Džeki Kenedi, pomislio sam, e biće u nekoj i Bitlsi, ali ne… I tako do kraja epizoda koje obrađuju sedamdesete, u poslednjem tom nastavku verovao sam biće Sex Pistolsi jer je bila priča o kraljičinom jubileju, znamo da su tada Pistolsi promovisali singl i plovili Temzom, ali ne.

CEO TEKST PROČITAJTE U NOVOM BROJU NEDELJNIKA, KOJI JE U PRODAJI OD ČETVRTKA, 11. APRILA, NA SVIM KIOSCIMA I NA NSTORE.RS

Nedeljnik 639

Nedeljnik 639

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.