“Šta će ikona Svetog Save u školskoj zgradi u sekularnoj državi? To je skanadal”: Nenad Čanak pita, korisnici Tvitera dele istorijske lekcije

2
Foto: Nedeljnik

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak na svom je Tviter profilu podelio svoje utiske u vezi sa jednim naslovom iz novina.

Vest koju je Čanak komentarisao govori o tome da su učenici gađali ikonu Svetog Save u učionici, a takvo ponašanje opisano je kao skandalozno.

Čanak je onda postavio pitanje: “Šta će uopšte ikona u školskoj zgradi u sekularnoj državi?”

I odmah je sebi odgovorio: “TO je skandal. A vandalizacija bilo čega u školskoj učionici je loše vaspitanje.”

Međutim, taj odgovor očigledno nije bio dovoljan Tviter zajednici, pa su korisnici ove društvene mreže odlučili da odgovore lideru LSV-a i ponude mu neke važne istorijske lekcije.

Drugi nisu bili tako strpljivi…

A bilo je i onih koji su saglasni sa Čankom…

2 KOMENTARA

  1. Komunisti, a jedan od njih je i Čanak Nenad, nikada nikome ko je pošten i morala nisu doneli ništa dobrog. Komunisti samo donose zlo, bedu i podele u narodu. Komunizam je ekskluzivna đavolova rabota.

  2. Može li neko tom separatisti, koi je prekjuče došao u Vojvodinu a koju sad hoće da otcepi od Srbije, da Sveti Sava tj. Rastko Nemanjić, nije bio samo sveštenik, nego i PROSVETITELJ i da bi trebalo da mu slika bude u svakoj učionici u Srbiji!

Comments are closed.