Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je veličanje ubice prvog demokratski izabranog premijera Srbije Zorana Đinđića na naslovnoj strani tabloida Alo zapravo stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je, kako navode, „poznato da se svi tabolidi uređuju u njegovom kabinetu“. 

Alo je u današnjem izdanju na naslovnoj strani objavio izjave Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, koji je rekao da će se se zalagati za puštanje na uslovnu slobodu Milorada Ulemeka Legije i Zvezdana Jovanovića Zvekija koji trenutno služe zatvorske kazne obojica su pravomoćno kažnjena na po 40 godina zatvora zbog Đinđićevog ubistva.

SSP je u saopštenju osudila „pokušaje da se ubice predstave kao heroji“ i dodala da „neće dozvoliti reviziju istorijskih činjenica i pravnu rehabilitaciju zločinaca“.

„Ovaj naslov predstavlja samo potvrdu Vučićeve izjave da se od sreće napio kada su razbojnici Zvezdan Jovanović i Legija u dvorištu Vlade streljali Đinđića da bi zaštitili svoje kriminalne poslove pod plaštom patriotizma. Opasnija od Vučićevog licemerja, koji se dok u mraku pakuje ovakve naslove u tabloidima nepristojno često poredi sa Zoranom Đinđićem je medijska pripremu za rehabilitaciju, i eventualno osobadjanje ubica predsednika Vlade“, ocenjuju u SSP

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/velika-majska-akcija-pretplata-na-nedeljnik-samo-6-999-dinara-poklon-dve-flase-plavog-vina/

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.