Čak i oni koji su gledali popularnu seriju „Sluškinjina priča“ iznenadili su se da jednu od uloga od prve epizode ima srpska glumica Nina Kiri, inače rođena Beograđanka. Ona u seriji igra Almu.

Kako sama glumica u intervjuu za „Blic“ kaže, u početku je delovalo da će to biti uloga za epizodu ili dve, ali da joj je drago što njen lik i danas traje u veoma popularnoj HBO seriji.

https://www.instagram.com/p/BxFkdQDg4pp/

„Bila sam prezadovoljna kada sam čula da sam dobila ulogu Alme zato što mi se mnogo videla knjiga ‘Sluškinjne priče’ i bila sam velikifan Rid Morano, režiserke prve tri epizode prve sezone“, navela je za „Blic“.

Ninina porodica je migrirala u Vankuver skoro odmah po njenom rođenju u Beogradu 1993. godine, iako su često leta provodili u Pančevu, kod njene bake. Tako je i ostala vezana za Srbiju, koja joj, kako kaže, često nedostaje. U Vankuveru je počela sa prvim glumačkim koracima, prvo u glumačkoj školi, a onda i profesionalno. Veći uspeh bio je kada se pojavila u Diznijevom televizijskom filmu „Geek Charming“, a onda je usledilo nekoliko horora, i par domaćih uloga. Ona kaže da je to bila prilika koja se ne propušta, pre nego što je to žanr koji joj se dopadao. Sve se menja sa ulogom Alme u „Sluškinjinoj priči“.

Nina je u intervjuu koji je objavljen u današnjem „Blicu“ rekla i da ima nostalgiju za Beogradom i da je „ponosna na svoje srpske korene“.

https://www.instagram.com/p/Bzqp0rbgChw/?utm_source=ig_embed

Komentara

  1. Vasa
    7. август 2019. 13:02

    Tolko je ponosna da je brze bolje promenila prezime.

  2. Rubi
    9. август 2019. 00:21

    Super je! Samo napred curo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.