Nekoliko sportskih medija u Srbiji, među kojima su Žurnal i Sportklub, uveliko najavljuju da je Mladen Krstajić već bivši selektor Orlova, a da je njegov naslednik Ljubiša Tumbaković.

Prema tim informacijama, takva odluka je već doneta, a ostalo je samo da se i formalno potvrdi na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koja će najverovatnije biti održana u četvrtak.

Tumbaković je do pre nekoliko dana bio selektor Crne Gore, a iz Podgorice je otišao jer nije želeo da vodi reprezentaciju u meču protiv selekcije samoproklamovanog Kosova.

Zanimljivo je da će Tumbaković na klupi Srbije naslediti čoveka kojeg je pre 23 godine promovisao u prvotimca Partizana. Tumba je 1996. godine iz Kikinde doveo tada anonimnog defanzivca Mladena Krstajića, vrlo brzo mu dao šansu u crno-belom dresu, a Krstajić je odličnim igrama zaslužio transfer u Verder, i kasnije je u Nemačkoj napravio sjajnu karijeru.

Komentara

 1. Siniss
  12. juna 2019. 11:53

  Hoce ako je glup.

 2. Outsider
  13. juna 2019. 12:45

  Ako ne bude sekektor Milojevic ili Piksi ili bilo ko ko je "cigan" to ce na "cigansku" populaciju ostaviti teske posledice... To se naravno moze videti gore u tekstu doticnog novinara koji je deo te populacije.

  1. ero
   18. juna 2019. 16:25

   Pa imao si ,grobara, na klupi do pre neki dan...i,sad si se setio da komentarises!Neznalica si kao i tvoj Krstajic....poklopi se,danas si ubedljivo najgluplji!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.