Šoping, film i muzika – Galerija Belgrade, sve što volite na jednom mestu

  0

  Ljubitelje filma, muzike i šopinga od 14. do 16. maja očekuje uzbudljiv vikend u Galeriji Belgrade, gde će pored najboljih filmskih ostvarenja koja se prikazuju u okviru FEST-a, uživati u živom izvođenju legendarne filmske muzike, ali i Šoping festivalu.

  U preko 200 omiljenih prodavnica sve posetioce očekuju popusti do 50%, uz nove kolekcije za proleće/leto, poklone, akcije, kao i mnoga druga iznenađenja. Takođe samo u Galeriji Belgrade od 12. maja biće dostupna nova „Zara Beauty“ kolekcija. Posetite sajt www.galerijabelgrade.com ili preuzmite aplikaciju i saznajte više o ponudama koje vas čekaju tokom Šoping festivala.

  Da je Galerija Belgrade destinacija gde se na jednom mestu odvijaju najuzbudljivija gradska dešavanja pokazuje i to što ove godine pasionirani ljubitelji filma u okviru 49. Beogradskog FEST-a upravo u Cineplexx Galerija Belgrade mogu da pogledaju najznačajnija nova filmska ostvarenja. Posetioce očekuje potpuno novi doživljaj gledanja filmova koji donosi najsavremenija IMAX® tehnologija. Ekran veličine dva teniska terena, posebno izrađen zvučni sistem, stadionski raspored sedišta, kristalno jasna slika, kao i mnoge druge impresivne karakteristike ovog sistema učiniće da bioskopsko iskustvo više nikada ne bude isto.

  Takođe, tokom vikenda koji je pred nama očekuje nas i muzički spektakl popularnog gudačkog kvarteta „Wonder Strings“, u čijoj interpretaciji najpoznatije filmske muzike možete uživati u petak, subotu i nedelju od 17 do 19 časova.

  Pripremili smo za vas sve što je potrebno za savršen vikend, uživanje uz reku i najbolji šoping, uz dobre filmove i muziku. Očekujemo vas od 14. do 16. maja na jedinstvenoj lokaciji – u Galeriji Belgrade.