Smoki slavi svojih prvih 50 godina

  1

  Jedan od najvoljenijih brendova u regionu, proslavlja pola veka postojanja


  Smoki, rado viđen gost na svim kućnim okupljanjima i žurkama, malim i velikim odmorima, saputnik na putovanjima, proslavlja svojih prvih 50 godina! Legendarni ukus i prepoznatljivi kvalitet najpoznatijeg domaćeg flipsa, godinama su osvajali simpatije i srca mnogih generacija širom regiona, a kombinacijom svoje autentičnosti i inovativnosti, Smoki je uspeo da svima ostane jedna od najvoljenijih grickalica.

  Povodom pedesetogodišnjice, Smoki je spremio mnogobrojna iznenađenja i slavljeničku kampanju i to u šest zemalja, a poznato hrskanje odjeknuće u brojnim gradovima širom regiona. Za zagrevanje i početak rođendana, Smoki je lansirao slavljenička pakovanja, kreirana specijalno povodom jubileja, od strane tri street art umetnika iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. Uz slanje poruke da treba biti spontan i prepreke posmatrati kao inspiraciju, Smoki zagovara teoriju da ne postoje pogrešni potezi i promoviše uličnu umetnost, njenu lepotu i neformalnost.

  Spot kampanje „50 godina nema greške“ sniman je u čak devet gradova regiona, i ujedinjuje sve ljubitelje Smokija kroz univerzalni jezik umetnosti. Na ovaj način, Smoki je još jednom dokazao svoju moć i kvalitet kojima spaja različitosti.

  Nema sumnje da će Smoki svoju jubilarnu godinu obeležiti na spektakularan način uz najavljena iznenađenja koja će učiniti da rođendanska atmosfera traje tokom čitave 2022. godine.

  1 KOMENTAR

  1. 50 godina! Sećam se trenutka kad sam ga prvi put probala a još uvek ga jedem. Pa divno! 😁

  Comments are closed.