Skoro 40 odsto zaraženih iz Beograda: Nestabilno i u Kragujevcu, Valjevu…

0
Foto: Profimedia

Srbija je u poslednja 24 sata registrovala 214 nova slučaja zaraze koronavirusom, dok su od posledica virusa preminule dve osobe. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta “Batut” na respiratorima u bolnicama širom Srbije se nalaze 24 pacijenta, a u poslednja 24 sata na koronavirus je testirano 3.325 osoba.

Epidemiološka situacija u Srbiji je nestabilna i danima imamo trocifreni broj zaraženih, a prema poslednjim podacima najviše registrovanih slučajeva je ponovo u Beogradu.

U prestonici su u protekla 24 sata potvrđeno 82 slučaja, od ukupno 214 zaraženih. Na drugom mestu je ponovo Kragujevac sa 15, dok se na trećem nalazi Valjevo sa 12 novoobolelih, prenosi Blic.

Nešto manje, prema poslednjem preseku stanja je u Kraljevu gde je registrovano devet novih slučajeva, dok Niš i Novi Sad imaju po sedam.

U Vranju, Kruševcu i Aleksandrovcu potvrđeno je po još šest novih slučajeva, dok je u Trsteniku korona virus registrovan kod pet osoba.

Bor i Stara Pazova imaju po četvoro novoobolelih dak je u ostalim opštinama manje od toga.

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 3.325 osoba, njih 214 bilo je pozitivno, dok su nažalost preminula dva lica.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta “Batut” na respiratorima u bolnicama širom Srbije se nalaze 24 pacijenta.