Sir i vino – idealan spoj za Dan zaljubljenih

  0

  Dan zaljubljenih predstavlja pravu priliku da se posvetimo voljenim osobama i napravimo najlepši ugođaj u svom domu. Potrebno je samo upotrebiti malo mašte i pripremiti toplu atmosferu, koju će upotpuniti pravi odabir ukusnih zalogaja i kvalitetnog pića – vina i sireva.

  Pravo mesto za sve one koji žele da odaberu savršenu kombinaciju vina i sireva iz celog sveta je Maxi supermarket u tržnom centru Galerija Belgrade.

  U ovom, najvećem Maxi supermarketu, nalazi se Kuća sira, specijalizovana „radnja u radnji“ koja nudi bogat izbor pažljivo odabranih domaćih i stranih sireva. Ponuda obuhvata čak 60 različitih vrsta najpoznatijih sireva iz Francuske, Italije, Holandije, Grčke, Španije, kao i iz Srbije i regiona. Svaki sir prati njegova autentična priča, počevši od mesta proizvodnje i vrste mleka od kog se pravi, pa sve do načina služenja i serviranja, a kako bi dobili sve potrebne informacije, kupcima se na usluzi nalaze zaposleni koji će pružiti pomoć pri izboru u zavisnosti od preferencija potrošača. Pored toga, tu su i brošure kao i mogućnost degustacije koji dodatno mogu inspirisati i pomoći u odabiru proizvoda, a za prave hedoniste u ponudi su „Plate sireva“ u okviru kojih potrošači mogu odabrati oval sa pet najpoznatijih svetskih sireva ili miks sireva i pršute.

  Dodatni raritet u ovoj prodavnici predstavlja vinarija koja nudi širok izbor vina iz različitih delova sveta, ali i onih koji dolaze sa ovog podneblja, i koja svim ljubiteljima ovog pića pruža mogućnost uživanja u najplemenitijim ukusima. Bogata ponuda domaćih i stranih vina u kombinaciji sa raznovrsnim sirevima otkriće tajnu prave umetnosti hedonizma, a kutak sa najboljom selekcijom čokolada koje Maxi ima da ponudi, pružiće potpuni užitak za prave sladokusce.

  Idealno upareni sirevi i vino uz paletu slatkih ukusa i dobro raspoloženje prirediće poseban osećaj uživanja u danu kad se proslavlja ljubav.