“Sinoć razbijena još jedna korona žurka u Beogradu, zatečeno 70 gostiju…”

2
Ilustracija: Profimedia

“Komunalna milicija u Beogradu razbila je sinoć još jednu žurku u lokalu u Karađorđevoj ulici”, kaže Ranko Šekularac iz Komunalne milicije.

On je za rekao da je u tom lokalu, koji je ispražnjen, zatečeno oko 70 ljudi, da su im napisane kazne od 5.000 dinara, jer nisu nosili zaštine maske, a da će biti sankcinisani svi zaposleni, kao i pravno lice ili preduzetnik, prenosi portal Nova.rs, pozivajući se na Tanjug.

U lokalu je bila živa muzika, a Šekularac kaže da je to bila produžena popodnevna žurka.

Navodi da će biti konsultovan i tužilac u vezi sa krivičnim delom ugrožavanja javnog zdravlja, za šta je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora od tri godine.

Šekularac je rekao i da će novčano biti kaženjen sa 30.000 dinara odgovorni kovid redar.

2 KOMENTARA

  1. Осећам да су се смејали у лице полицији када им је писала казне, за овакав прекршај треба казна рад у ковид болницама на месец дана!

  2. Ma treba vece kazne. Zato i ima ovolikog nepostovanja. Drzavi je bitnija ekonomija umesto zdravlje ljudi. Ko ce da radi, ako ljudi zavrse u bolnicama ili umru? Sramota kako se drzava ponasa prema gradjanima! Bas me briga za njihovih 60 Eur, neka to ostave u kasi i daju ljudima koji su zaista ugrozeni.

Comments are closed.