Sinergija ove godine proslavlja dvadeset godina postojanja u vreme velikih promena. Prilagođavajući se novoj stvarnosti i uzimajući u obzir bezbednost učesnika konferencije, Sinergija 20 biće održana u digitalnom formatu 25. i 26. novembra. Učesnici će moći da događaj isprate online, preko Microsoft Teams Live Event platforme. Za sve ljubitelje Sinergije u godini jubileja omogućen je besplatan pristup svim sadržajima koje konferencija nudi.

„Sagledali smo važnost digitalizacije od samog njenog početka. Oduvek smo na tom putu. Ove godine, na prvom online izdanju konferencije, očekujemo brojne poslovne lidere, profesionalce iz domena informacionih tehnologija, developere i administratore, vladine zvaničnike, predstavnike medija, analitičare, privrednike i start-upove“, kako najavljuju organizatori Sinergije.

U godini jubileja, Sinergija je posvećena važnim temama koje su promenile način našeg rada i naše poglede na svet za samo nekoliko meseci. Centralni Biznis i IT segment konferencije biće posvećen ključnim temama u vezi sa promenama i prilagođavanjem novim uslovima života i rada poput:

  • Koje su posledice promena po svetsku ekonomiju?
  • Kako napredovati uz pomoć iskustva koja pružaju Cloud i mobilne tehnologije, kao i veštačka inteligencija, koji su nam ponudili odgovore na trenutne izazove u vreme pandemije?
  • Kuda ide ICT industrija i na koji se način ostale industrije menjaju?
  • Obrazovanje – značaj, današnje veštine i veštine za budućnost.

Predavači iz tehničkih oblasti baviće se temama kako što su:

  • Najnovije i najbolje od Clouda
  • Promene veština u uslovima hibridizacije
  • Upravljanje infrastrukturom, bezbednošću i razvojem u hibridnom svetu
  • Razvoj aplikacije bez kodiranja.

Sinergija 20 u svom EDU segmentu predstaviće trendove iz oblasti hibridnog modela učenja, koji pruža mogućnost napredovanja kroz najbolja iskustva školske sredine uz dobrobiti učenja na daljinu, sa potpunom digitalizacijom angažovanja svih učesnika. 

Više informacija o Sinergiji 20 i besplatnoj registraciji dostupno je na https://sinergija.live/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.