Sergej Trifunović kod Minje Miletić ili kako najlakše ispasti gori od Vućića: Dražin vodič za preživljavanje gostovanja

Screenshot N1

Pokret slobodnih građana ima nesreću sa jutarnjim programom Televizije N1 kao Topalovići sa ženama. Kod Topalovića je bio problem što kako koja žena rodi muško dete, vene i svene kao cvet, a kod Pokreta slobodnih građana je problem što kako koji lider PSG ode kod Minje Miletić u “Novi dan”, napravi neki epohalni gaf od koga ne može da ga opere ni Dunav ni Sava, a ni Tviter, naša najveća reka za mašinsko pranje osoba koje gostuju kod Minje.

U tom ne baš prostranom studiju smeštenom negde na sredini bivše novobeogradske močvare junački su se zaglibili mnogi opozicionari, vrsta tradicionalno naviknuta da sedi po slobodnim srpskim Jutjub kanalima i odgovara na pitanja tipa: “Kako osloboditi zarobljenu državu do Uskrsa?”

Srpski opozicionari, totalno odviknuti od prave televizije, zapravo, sede po nekim Jutjub emisijama, koje prave svakakvi entuzijasti čiji mobilni telefon ima makar osrednju video-rezoluciju, naviknuti da tamo po bespućima Jutjuba mogu da pričaju šta god hoće i naviknuti da ih novinar nikad ne pita ništa komplikovanije od verbalnog razvijanja njihove beskrajne & neverovatne brige za Srbiju i srpski narod.

Sergej je ipak kod Minje pokazao da je za određene primerke opozicije mnogo bolje što su mediji u Srbiji zabarikadirani za njih, jer bismo možda sa ovim “našima” na vlasti pravili Vučića od lekovitog blata iz Banje Vrujci.

Ceo tekst Dragoljuba Draže Petrovića objavljen je u novom broju Nedeljnika, koji je na svim kioscima od četvrtka, 11. jula. Digitalno izdanje dostupno je na Novinarnici

Svi čitaoci Nedeljnika na poklon dobijaju novi broj Njujork tajmsa na srpskom jeziku

1 KOMENTAR

  1. Molim vas odvedite negde glumce sa politicke scene.Ovo je stvarnost.Ovde Nema umetnickih sloboda.Ovo je zivot.Njegova majka je rekla,kada su je pitali zasto I ona nije glumica,odgovorila:-trebalo je neko da ostane normalan u porodici.

Comments are closed.