Seminar “Upravljanje i angažovanje radnika na daljinu – naša nova stvarnost” 14. oktobra u Beogradu

0
Foto: Promo

Seminar “Upravljanje i angažovanje radnika na daljinu – naša nova stvarnost” održaće se 14. oktobra 2021. godine od 17. časova u beogradskom hotelu Falkenštajner.

Pandemija koja je u toku radikalno je promenila način na koji upravljamo i sarađujemo sa radnicima. U osnovi smo „smislili“ kako sarađivati s ljudima u radnom okruženju licem u lice, ali sada smo „suočeni“ sa upravljanjem i angažovanjem radnika u udaljenom radnom prostoru! Povrh svega, verovatno ćemo se suočiti sa hibridnim modelom rada licem u lice i na daljinu, što bi moglo dovesti do još jednog pogleda na upravljanje i angažovanje zaposlenih.

Tom prilikom, obratiće se i profesor Lesli Samosi, veoma tražen govornik u oblasti organizacionih promena i upravljanja promenama. Samosi je profesor i direktor panevropskog Izvržnog MBA programa na “CITI” koledžu, Evropskom kampusu Univerziteta u Jorku. Osnivač je i kodirektor Laboratorije za strateški menadžment. Član je Udruženja MBA (AMBA) i redovni je evaluator projekata koje finansira Evropska unija.

U okviru Otvorenog MBA seminara, profesor Samosi održaće kratku prezentaciju panevropskog Izvrđnog MBA programa, prestižnog MBA programa koji vodi do dve MBA diplome koje dodeljuju Univerzitet u Jorku u Ujedninjenom Kraljevstvu i Univerzitet u Strazburu u Francuskoj. Nakon prezentacije, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa direktorom programa.

Na ovom seminaru i radionici ćemo se osvrnuti na upravljanje i angažovanje zaposlenih na daljinu, kao i na to šta bi trebalo učiniti da se prilagodimo onome što već radimo u ovaom hrabrom novom svetu rada. Seminar je namijenjen rukovodiocima srednjeg i najvišeg rukovodstva.