Saznajte zašto je G-Drive – pravi izbor za vas

  0
  Foto promo

  Šta je G-Drive?

  G-Drive je domaće premijum gorivo koje odlikuje proizvodnja prema najvišim tehnološkim standardima što je garancija njegovog vrhunskog kvaliteta. Reč je o G-Drive 100, visokooktanskom aditiviranom benzinu od 100 oktana, i G-Drive Dizel, aditiviranom dizel derivatu. Ono što je karakteristično za premijum G-Drive goriva jeste da sadrže aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora i unapređuju njegove performanse. Na taj način postiže se osećaj pouzdane, sigurne i istovremeno uzbudljive i energične vožnje.

  Kako G-Drive 100 daje novu energiju automobilu?

  Sinergija 100 oktana i aktivnih aditiva poslednje generacije koje G-Drive 100 sadrži obezbeđuje efikasniju i pouzdaniju snagu motora tokom vožnje. Sasvim konkretno, jedinstveni modifikator trenja G-Drive 100 stvara zaštitni sloj između klipa i cilindra u motoru čime se smanjuje koeficijent trenja. Samim tim se unapređuje dinamika motora i stimuliše povećanje snage motora kao i dinamičke karakteristike vozila. To omogućava, između ostalog, snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je važno, primera radi, prilikom preticanja na auto-putu. Istovremeno, visoka oktanska vrednost i smanjenje koeficijenta trenja utiču i na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti, što dodatno pomaže pri vožnji po terenima sa velikim nagibom.

  O tome da je G-Drive premijum gorivo vrhunskog kvaliteta pokazuju i rezultati ispitivanja. Sasvim konkretno, poboljšane performanse G-Drive 100 potvrđene su na osnovu rezultata testova koji su izvršeni u jednom od najvećih svetskih centara za testiranje vozila i goriva, nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji.

  Zašto je G-Drive – gorivo šampiona?

  Zato što ga koriste najbolji sportski timovi koji se takmiče na svetskim trkama izdržljivosti, između ostalog i na najpoznatijoj svetskoj trci izdržljivosti u francuskom Le Manu, gde motor radi 24 časa, neprekidno. Upravo jedan od vodećih sportskih timova na svetu, G-Drive Racing tim, koristi G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja što omogućava proveru motornih karakteristika vozila i u ekstremnim uslovima.

  Uverite se i sami

  U vrhunski kvalitet G-Drive 100 i G-Drive Dizel goriva možete da se uverite i Vi – dovoljno je da posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i shvatite zašto je G-Drive – gorivo šampiona.